duminică, 17 septembrie 2017

Sa ne protejam de radicali liberi cu ANTIOXIDANT STAR

Buna dragilor,
Antioxidant Star, este produsul 100% natural, contine extract de samburi de struguri, pulbere din extract de jujuba si de rodie, plante careapara organismul de ectele daunatoare ale unor molecule denumite radicali liberi care ne afecteaza sanatatea.

Plantele din Antioxidant Star contribuie la:
  • neutralizarea radicalilor liberi si mentinerea nivelului normal al antioxidantilor;
  • sustinerea digestiei si procesului de detoxifiere;
  • mentinerea sanatatii sistemului nervos, imunitar, urinar, cardiovascular si cel venos; 
  • vitalitatea si sanatatea intregului organism.
Doze si administrare:
Adulti si copii de peste 12 ani: cate 1-2 tablete de 3 ori pe zi.
Se administreaza cu 1/2 ora inainte de masa sau la o ora dupa masa.
Prezentare: flacon cu 50/100 tablete.
Pretul: 19 lei/50 de tabelete, 36 lei/100 tablete.

Proprietatile plantelor din compozitie:
  • Jujuba are si un continut bogat de minerale, calciu, cupru, fier, magneziu, mangan, fosfor, potasiu, sodiu si zinc dar si vitaminele B1, B2, B3, B6. Fructul Jujuba stimuleaza sistemul imunitar, protejeaza celulele din organism, imbunatateste metabolismul si creste nivelul de energie al organismului.
  • Vita de vie extractul din seminte de struguri este unul dintre cei mai puternici antioxidanti folositi impotriva radicalilor liberi. Contine proantocianidina (flavonoid oligomer), cu efect antioxidant, care este de 20 de ori mai puternic ca vitamina C si de 50 de ori mai puternic ca vitamina E. Protejeaza celulele organismului de atacul oxidativ nociv al radicaliilor liberi. Continutul de  microelemente (zinc, cupru, seleniu) contribuie la sustinerea functiilor biochimice in conditii de stres sau boala. Ajuta procesele de refacere a colagenului (afectat de radicali liberi), permitand astfel arterelor, capilarelor, cartilagiilor articulare, pielii, tesuturilor sa ramina elastice, are efect antialergic prin blocarea enzimelor care produc histamina. 
  • Rodia contine vitaminele C si B, acid pantotenic, potasiu, polifenoli, antioxidanti, acid elagic, punicalagini, numiti si tanini hidrolizabili, care au actiune antioxidanta, incetinesc procesul de imbatranire, ajuta la regenerarea naturala a celulelor, a tesuturilor si a ficatului, eficient in reducerea factorilor de risc in afectiunile cardiace, incluzand oxidarea LDL, are proprietati antibacteriene si antivirale, protejeaza organismul impotriva factorilor nocivi. 
Impresii dupa utilizare
In ultima perioada am participat la cateva conferinte de nutritie si am aflat de efectele nocive ale radicalilor liberi asupra sanatatii organismului. Medici si specialisti in domeniu, recomandau un consum echilibrat, zilnic de legume si fructe, bogate in antioxidanti. Datorita programului mei haotic, recunosc ca imi este destul de greu, sa consum zilnic fructe si legume proaspete iar acest supliment natural Antioxidant Star este produsul care ma ajuta sa-mi pastrez sanatate intr-un mod facil. In prima zi de administrare a acestui produs a functionat probabil efectul Placebo, pentru ca am simtit ca nivelul meu energetic a crescut brusc substantial. A doua zi, a fost una mult mai solicitanta si nu am mai simtit o schimbare majora. Am continuat administrarea zilnica a trei tablete pe zi, dupa 7 zile si am simtit ca datorita acestui produs pot administra cu mult mai multa usurinta treburile cotidiene. Un beneficiu important este faptul am ramas sanatoasa  desi am fost supusa unui mediu cu virusi. Probabil voi scapa de racelile si astenia din timpul toamnei pentru ca intentionez sa fac o cura completa.
Dragilor va doresc multa sanatate!

Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu