miercuri, 13 septembrie 2017

Bateria Externa Unica De Urgenta ABC Tech

Buna dragilor,
Telefoanele de ultima generatie ne sunt foarte utile, le utilizam intens si frecvent bateriile se consuma repede si uneori in momente nepotrivite. Pentru ca sunt mereu in miscare, de mai multe ori m-am aflat in imposibilitatea de a utliza sistemul clasic de incarcare a bateriei telefonului la priza electrica si astfel am pierdut apeluri importante si mai ales accesul la aplicatii foarte utile.
Am descoperit cu reala placere Bateria Externa Unica De Urgenta ABC Tech, disponibila atat pentru micro USB cat si pentru Apple.

Bateria Externa Unica De Urgenta ABC Tech o puteti achizitiona de la QuickMobile dar si de la toate festivalurile de muzica renumite din toata tara.

ABC Tech Baterie Externa Unica De Urgenta Pentru iPhone, dispune de o capacitate de 1000mAh si un conector Lightning fiind compatibila cu dispozitivile Apple. Bateria are un capac de protectie pentru conector si o piedica pe care trebuie indepartata inainte de utilizare.
Bateria externa Unica este capabila sa ofere o singura incarcare, fiind astfel potrivita pentru o singura utilizare, insa se poate folosi si pentru incarcari scurte. Imi place faptul ca este foarte mica, incape fara probleme in geanta de umar si este foarte usor de utilizat. 
Sotul a ales pentru smartphone-ul lui, ABC Tech Baterie Unica de Urgenta Micro USB, cu o capacitate de 1000mAh, compatibila pentru diverse tipuri de dispozitive, perfecta pentru o incarcare rapida si facila.

Bateria are un capac de protectie pentru conector si o piedica care trebuie indepartata inainte de utilizare.
Ne atras si faptul ca dupa folosire aceste baterii se pot returna la punctele de colectare buyback si in schimb, primim un cadou.
Detalii despre punctele de #BuyBack gasiti aici: https://www.abctech.net/buyback

Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu