joi, 8 iunie 2017

Becurile vintage, lumina frumoasa a trecutului

Incerc sa tin pasul cu tehnologie, aleg produsele practice si economice care imi sunt foarte utile, insa in materie de decoratiuni, aleg intotdeauna produsele vintage, care au parfumul dulce al copilariei.
Aleg pentru casa decoratiuni de tot felul, toate cu iz de istorie, acum am descoperit ca pot achizitiona chiar si becuri vintage foarte frumoase, care in combinatie cu corpuri de iluminat adecvate transforma o camera moderna rece in una calda, plina de romatism.
Sunt sigura ca si tu, cititorule, esti acum visator; probabil iti imaginezi ca esti alaturi de cei dragi si impreuna construiesti planurile de viitor pline de realizari si momente fericite. Nimic nu pare imposibil, povestile se intrepatrund cu realitatea si timpul pare sa nu fie limitat.
Oare tu ai alege minunatele raze ale istoriei aceste becuri Edison, pentru a lumina cu caldura camera preferata?
Ceea ce probabil nu ai aflat inca, este faptul ca diametrul unul bec Edison este de 60 mm, iar unicitatea lui este data atat de forma deosebita inclusiv a filamentului, care reda aerul primelor becuri din istorie. Nu stiu daca te-am facut deja curios, dar sper sa verifici cu mare atentie magazinul online SavElectro, pentru ati gasi produsele preferate la preturi avantajoase. Eu am petrecut multe minute pe acest site, cautand sa gasesc cat mai multe povesti ascunse in spatele acestor becuri vintage.
Stiu ca sunt o visatoare incurabila, ador visele si construiesc zilnic planuri indraznete dar intordeauna iau cu mine si frumustea trecutului. Acum planurile mele includ si reamenajarea locuintei cu aceste corpuri de iluminat vintage si acum la ceas de seara, ideile par sa fie nesfarsite.
Vise frumoase dragilor!

Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu