vineri, 24 martie 2017

eLider.ro, produse la preturi atractive pentru casa

Nu mai e niciun secret faptul ca eu ador cumparaturile on-line, urasc cozile infernale de la casele de marcat din supermarketuri, asa ca de cele mai multe ori prefer sa aleg produsele din magazile virtuale unde de multe ori preturile sunt mult mai avantajoase.
Un astfel de magazin cu produse la preturi atractive pentru casa este Elider.ro, un gasesc preturi foarte avantajoase.
Dar sa incepem lista de cumparaturi cu doua pilote, pentru ca noaptea este destul de rece in apartament.
Am gasit un perfecta pentru camera fetitei, pilota solena pm23 210x180, are un imprimeu foarte vesel, ador acele inimioare.
Greutate: 1250 Gr (include si ambalajul)
Latime: 33 cm Lungime: 40 cm Inaltime: 10 cm
Compozitie: microfibra si umplutura antialergica

Dimensiuni pilota:190x205 cm
Am ales-o pentru ca are  umplutura antialergica, fetita mea este foarte sensibila si vreau sa ma asigur ca va avea un somn placut si linistit. Este lavabila si o pot spala foarte usor de cate ori este necesar. Pentru ca este foarte usoara, fetita mea v-a dormi invelita toata noaptea. Important a fost si pretul foarte convenabil, doar 79 de lei.
Pentru camera noastra, a adutilor am ales Minet, o pilota alba 100% bumbac, 200x 200, fabricata in Romania.
Greutate: 3200 Gr (include si ambalajul)
Latime: 200 cm Lungime: 220 cm
Compozitie:100%bbc
Umplutura 400gr/m2
Netesut 100% polyester marca Minet
Aceasta pilota usoara si calduroasa, dintr-un material bland cu pielea,asigura lejeritatea in miscari si un somn placut. Pretul este avantajos, tinand cont de calitatea produsului.

Am trecut in wishlist-ul meu  paturi, insa inca nu m-am hotarat pentru ca toate modelele sunt absolut superbe, moi si confortabile. Pentru ca am ales o pilota cu inimioare cred ca o sa aleg aceasta patura care se asorteaza perfect. Este important ca se spala usor si nu necesita timp indelungat pentru uscare.
Greutate: 1200 Gr (include si ambalajul)
Latime: 29 cm Lungime: 38 cm Inaltime: 9 cm

Dimensiuni:180x240 cm
Material antibacterian;non-alergic
Aceasta patura cocolino se gaseste in diferite modele si culori si se afla printre cele mai vandute produse de pe site, ceea ce inseamna ca sunt multi clienti multumiti.
Pe langa toate acestea am ales si cateva prosoape, elegante si foarte frumos ambalate pot fi cadouri ideale pentru intreaga familie. Mama este o gospodina desavarsita, asa ca acest set de prosoape de bucatarie, va fi o supriza foarte placuta pentru ea.
Greutate: 500 Gr (include si ambalajul)
Latime: 18 cm Lungime: 32 cm Inaltime: 6 cm
Set prosoape la cutie duygu
Compozitie:100% bbc
Dimensiune prosop: 31 X 47cm
Diferite modele
Pretul este pe set
Setul contine 6 prosoape

Sunt peste 173 de modele de prosoape pe site, toate la preturi foarte bune, asa ca e foarte greu de ales, dar pentru mine este importanta parea clientilor care au acordat voturi pe site.  Am gasit prosoape de baie de calitate, intr-o gama gama variata de modele si dimensiuni. Sunt foarte frumos ambalate, perfecte pentru cadouri. Un prosop cu adevarat de lux, dens, greu si frumos intr-o gama de culori subtile si sofisticate pentru a transforma in placere orice baie. Au o absortie superioara si de accea sunt foarte dorite de intreaga mea familie. Eu prefer culoarea mov, sotul insa doar culori foarte inchise iar fetita doar pe cele roz, asa ca aici am gasit toate modelele si culorile noastre preferate.
Eu am cumparat deja de pe acest site cateva produse, care au venit rapid prin curier, in stare perfecta.
Dragilor, voi ce alegeti de pe eLider?

Distribuie:

8 comentarii:

  1. Ma bucur ca exista acest site. Intotdeauna cand trebuie sa fac cadou de casa noua pentru prietenii dragi, nu gasesc in magazine lucruri frumoase si nici nu prea am timp sa caut. E mai usor sa le comand online.

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata foarte bine. Si eu am pe lista produse similare. Imi place site-ul pentru ca raportul calitate - pret chiar este respectat.

    RăspundețiȘtergere
  3. o sa ma uit si eu pe acolo putin, vine vara si avem nevoie de prosoape frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am tot auzit de site-ul asta insa pana acum nu le-am dat atentie sincer. Poate pentru ca sunt baiat? O sa verific insa, articolul tau mi-a atras atentia si as cam vrea niste cearsafuri mai funky si niste prosoape smechere. ;)

    P.S Daca-mi permiti o sugestie, ti-as recomanda sa folosesti un font mai mare, mi se pare mic rau acesta folosit.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ador produsele de la Elider si imi place ca aici gasesti orice doresti; i-am luat sotului de aici geaca si ghete, le-am luat fetelor cizmulite si jucarii, dar mi-am luat si eu o tigaie super. Recomand acest site!

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi plac pilotele din bumbac. Poate ar trebui sa arunc si eu un ochi pe site. Si niste prosoape noi mi-ar prinde bine.

    RăspundețiȘtergere
  7. Oricat de cald este in casa eu ma invelesc. Si eu invelesc fetita cu o pilota mai grosuta pentru ca seara este rece chiar daca merge centrala. Eu sunt mai friguroasa din fire si ma trezesc mereu sa o invelesc pe cea mica.
    In prezent folosesc si eu o pilota de la elider si este super

    RăspundețiȘtergere
  8. Am auzit si am facut comanda de pe eLider, e ca un fel de mall magazin. Gasesti tot ce vrei.

    RăspundețiȘtergere