miercuri, 15 martie 2017

A venit primavara, cu produse Bottega Verde

Anotimpul meu preferat are note florale  o aroma suava si catifelata care invaluie si impraspateaza pielea. Vestile bune, vin de la Bottega Verde Romania:  S-a lansat campania  de primavara -42% la parfumuri.

 E timpul sa va prezint cele mai recente achizitii ale mele!

Am inceput sa folosesc un deodorant de la Bottega Verde Romania: Linea Fiori - Deodorant roll-on, 0% alcool, cu flori de lotus (50 ML).
Este conceput pentru toate tipurile de piele, nu are alcool sau saruri de aluminiu. Este micut, incape usor in poseta si il port cu mine zilnic pentru ca imi da acea stare de confort, stiu ca oricat de solicitanta ar fi ziua, eu imi pastrez pielea parfumata. 
Il aplic in fiecare dimineata dupa dus, in zona axiala si se absorbe in piele in doar cateva minute.
Recunosc ca prefer sistemul  roll-on,  pentru ca se aplica usor, nu se intinde peste tot si crema imi confera senzatia de prospetime.
Acum acest produs are o reducere impresionanta de pret si costa doar 22 de lei.
Imi place acest produs si sunt foarte curioasa cum sunt celelalte doua deo-roll-uri din aceiasi gama, cel cu extract de ceai verde fresh  si cel de lapte de bumbac.
Pentru ca mi-a placut foarte mult primul lip gloss achizitionat de la Botegga Verde, am comandat inca unul, dar de aceasta data, unul stralucitor: Luciu de buze stralucitor, cu unt de mango si vitamina E - perla (6 ML) Tubul este foarte practic, micuţ, încape uşor în poşetă.
Luciu de buze stralucitor, cu unt de mango si vitamina E - perla (6 ML). Are o consistentă vâscoasă, se întinde perfect datorită aplicatorului moale. Imi place faptul ca hidrateaza si confera de aspectul de buze pline, stralucitoare, foarte senzuale. Este atat de placut incat cu greu ma abtin sa nu-l devorez. Pretul este destul de avantajos, el l-am luat cu 25 de lei.

Dar hai sa va prezint un produs care nu trebuie sa lipseasca din geanta de cosmetice: Baza de machiaj speciala de acoperire a porilor, cu acid hialuronic si galbenele (15 ML).

Se gaseste intr-un recipient micut usor de utilizat, este o baza de machiaj universala, destinata tuturor tipurilor de ten. Imi place ca ofera un aspect uniform tenului, diminueaza porii si daruieste o nota de bronz natural. Are o textura moale care permite in putine miscari, netezirea trasaturilor fetei, cu un rezultat deosebit de natural si de lunga durata. Se poate utiliza in loc de fond de ten sau ca punct de start inainte de realizarea machiajului. Galbenele din compozitie fac ca aceasta baza de machiaj sa calmeze tenul, iar acidul hialuronic il hidrateaza perfect. Micile imperfectiuni dispar, tenul capata un aspect frumos si sanatos.Ingredientele sale naturale s-au pliat perfect pe tenul meu, nu am avut niciun fel de reactii alergice.
Gata de petrecere!

P.S. Dragilor, nu uitati ca la comenzi care depasesc 99 lei beneficiati de transport gratuit dar si de diverse produse cadou.
Distribuie:

12 comentarii:

  1. Si eu ma bucur de produsele lor, sa le folosesti cu placere :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac foarte mult produsele de la Bottegaverde, am si eu deodorantul si este foarte eficient.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt curioasa cum este baza de machiaj. Nu am incercat acest produs de la ei si am si eu nevoie de un astfel de primer

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E foarte faina, acopera bine porii dilatati si usoarele riduri si ofera o nuanta de bronz.

      Ștergere
  4. Baza de machiaj este foarte tentanta pentru mine, mi-ar placea sa incerc. Oricum, daca sunt pe site, cred ca l-as goli cel putin un sfert din cate mi-ar trebui si mai mult de jumatate din cate mi-ar placea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt foarte multe produse tentante, cu greu aleg doar cateva. Ma bucura faptul ca sunt din ingrediente naturale si sigure.

      Ștergere
  5. Eu sunt cucerita de masca ta roz. :) Si produsele imi plac foarte mult si le-as lua pe toate acasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost o petrecere pe cinste :)
      Usor, usor vom comanda toate tipurile de produse de pe site.

      Ștergere
  6. Imi plac produsele alese de tine. Am plasat si eu o comanda pe site-ul lor si am primit cadou un gel de dus. Sunt foarte incantata de calitatea produselor lor

    RăspundețiȘtergere
  7. Dar ce produse frumoase ti-ai ales.
    P.S. imi place cum iti sta cu masca

    RăspundețiȘtergere