joi, 23 februarie 2017

Pizza Roulette, premii şi o mâncare delicioasă


Nu ştiu cum sunteţi voi, dar eu din când în când, simt nevoia să organizez o petrecere, aşa fără să fie vreun eveniment anume, ci doar pentru plăcerea de a mai schimbă o vorba într-o atmosfera foarte plăcută.
La capitolul mâncare, nu mă înghesui în bucătărie că să dovedesc aptitudinile mele culinare; din experienţă pot să va mărturisesc că după pregătirea a 4-5 feluri de mâncare, am fost atât de obosită încât m-am aşezat letargică într-un fotoliu şi asfel am pierdut toată distracţia. Ar mai fi o problema legată de mâncare, gusturile sunt împărţite şi este foarte greu să nimeresc reţeta ideală pentru toţi. După câteva petreceri ratate, soţul mi-a sugerat să comandăm pizza şi deşi la început am fost reticentă, după reacţia entuziastă a prietenilor, am înţeles că reprezintă soluţia ideală.
Acum că a trecut vremea rece, e timpul pentru o nouă petrecere şi am găsit pe site-ul www.oliviera.ro, o provocare foarte faină.

Ce e Pizza Roulette?
Ne strângem o gaşcă de prieteni, comandăm pizza şi ne aşezăm în cerc la masă. Învârtim cutia cu pizza şi savurăm cu plăcere felia care este în faţă noastră, însă pentru unul din grup supriză o reprezintă o felie foarte, foarte picantă. Reacţiile celui mai puţin norocos, merită imortalizate în poze sau clipuri video şi urcate pe Facebook sau Instagram cu hashtagul #PizzaPartyOliviera, pentru de a câştigă premii iuţi şi interesante.
Poate e timpul şi pentru o petrecere în pijamale la care să invit doar bloggerite, nu de altă dar pe internet nu avem timp suficient pentru a epuiza toate subiectele,  aşa că, avem la dispoziţie o seară şi noapte întreagă să povestim despre ... ce-i în luna şi în stele. Persoanele invitate sunt foarte funny, perfecte pentru o distracţie pe cinste: Matei Luiza Matei (MariaLuiza.ro), Ramona Gheroghe (Kamy Journey.ro), Camelia Croitor (Dark Passion.ro), Simona Mihalache (Momente de Viaţă.ro), Camelia Covaci (Mypurestyle.ro).
Felia foarte iute va ajunge la ...oricum va fi  distracţie.


Distribuie:

Un comentariu: