vineri, 13 ianuarie 2017

Review spuma naturala de spalat pe fata hidratanta cu acid hialuronic, Derma E

Buna dragelor,
Rutina de seara e la fel de importanta ca si cea de dimineata. Demachierea, curatarea, hidratarea si ingrijirea tenului sunt cateva dintre etapele obligatorii de urmat inainte de culcare, daca dorim sa pastram sanatatea si tineretea tenului.
Pentru cele mai bune rezultate si pentru a nu face rau tenului, eu aleg mereu produse care sunt sigure, cat mai prietenoase atat cu tenul cat si cu mediul inconjurator.

Doresc sa va prezint Hydrating Cleanser with Hyaluronic Acid, spuma naturala de spalat pe fata hidratanta cu acid hialuronic, comercializata de firma Derma E Romania. Am facut aceasta alegere pentru ca NU contine parabeni, sulfati, ulei mineral, lanolina, gluten sau organisme modificate genetic, eu ma feresc de produsele care dau rezultate spectaculoase repede dar in timp sunt foarte daunatoare sanatatii.
Aceasta spuma fabricata in America este 100% vegana, nu a fost testata pe animale,nu contine sulfat pentru curatirea impuritatilor.

Spuma naturala de spalat pe fata cu acid hyaluronic, vine intr-un ambalaj practic cu pompita de 175 ml.
Mirosul este unul proaspat, usor dulceag, foarte revigorant la fiecarea utilizarea atat dimineata cat si seara.
Consistenta este destul de lichida, un gel care curge usor, este indeajuns o singura apasare pe pompita si obtinem cantitatea suficienta pentru curatarea fetei si a gatului.  

Pompati o cantitate mica de spuma in mainile umede si masati usor fata si gatul.
Se maseaza usor, timp de 2-3 minute, imediat gelul transparent se transforma intr-o spuma alba si cremoasa care  patrunde usor in pori si curata in profunzime.

Se clateste cu apa din abundenta, tenul ramane curat perfect, fara impuritati, hidratat, ai o placuta senzatie de racorire si catifelare. Tenurile cu tendinta acneica precum al meu, scapa de sebumul in exces care creeaza mediul propice pentru aparitia cosurilor si un acel aspect lucios si uleios.
In concluzie, dupa o luna de utilizare a acestei spume, tenul meu este curat, hidratat si mai luminos. Imi doresc sa incerc intreaga gama de produse Derma E, pentru ca sunt sigura ca merita fiecare banut cheltuit.
Dragelor, voi ati folosit vreun produs din gama Derma E?
Distribuie:

12 comentarii:

  1. Nu am folosit-o, dar recomndarile tale m-au decis sa o cumpar si sa o incerc

    RăspundețiȘtergere
  2. imi plac spumele de curatare! i-as da o sansa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ah,ce ma bucur cand aflu despre produse netestate pe animale.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am folosit aceasta spuma, dar am alte produse de la ei care sunt absolut minunate!

    RăspundețiȘtergere
  5. Folosesc si eu spuma de curatare a tenului, dar pe aceasta nu am incercat-o pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am folosit aceasta spuma de curatare a tenului dar recomandarile tale m-au facut sa o incerc

    RăspundețiȘtergere
  7. In prezent folosesc o spuma de curatare dar nu este de la derma e. Stiu ca cei de la Derma e au numai produse bune si imi doresc sa o incerc si pe aceasta

    RăspundețiȘtergere