luni, 19 decembrie 2016

Bradul copilariei mele

Buna dragilor,
M-a sunat mama, era fericita pentru ca tocmai  terminase de facut curatenie generala in casa, avea insa o mare dilema si anume, nu stia de unde sa achizitioneze brazi artificiali, musai doi, unul pentru acasa si altul pentru locul de munca, fiecare fiind la fel de important.
Primul meu gand a fost sa-i recomand E-sarbatoare, pentru ca in spatele acestei denumiri frumoase, nu se ascunde o firma oarecare, ci persoane cu suflet mare, care stiu sa aprecieze clientii si sa-i trateze cu respect.
Un buget limitat inseamna achizitii la preturi decente, fara adaosurile enorme practicate de marile centre comerciale, care mai nou au o strategie ciudata de marketing, aplicand false reduceri care nu se regasesc in costurile comerciale, de aceea eu consider ca numai cumparaturile on-line reprezinta cea mai buna alegere.
Bradul meu de vis pe care l-am recomandat mamei mele, arata cam asa: http://e-sarbatoare.ro/brazi-artificiali/Forrest-King
L-am ales pe acesta pentru ca imi amintesc cu nostalgie de perioada frumoasa a copilarie mele. Bradul meu, era parca din totdeauna acolo, in fiecare an era scos din debara de tata si montat cu grija, tot el verifica si becurile de la instalatie si le schimba pe cele arse. Era o treba migaloasa pentru ca, de cele mai multe ori, instalatia nu functiona decat partial, in ciuda eforturilor depuse de tatal meu.
Acum insa, e usor de comandat o instalatie noua, nimeni nu mai repara si inlocuieste, pentru ca se gasesc de vanzare si la preturi mici.


Mama era cea care lega ata la globulete si le verifica cu meticulozitate, vroia sa se asigure ca nu reprezentau un pericol pentru mine. Gasea multe sparte, ciobite, asa ca nu exista o uniformitate in decorarea bradului, era un amalgam de modele si culori. Acum globuletele sunt adevarate opere de arta, modele superbe, care incanta privirea si aduc zambetul pe buze.

In brad nu mai lipsea decat beteala pe care o asezam intotdeuna in cerc, intr-o frenezie ciudata de culori. Gata impodobit bradul statea teapan asteptand parca ultima decoratiune, cea mai importanta, cea din varf, motiv de maxima bucurie pentru mine, un moment mult asteptat. Tata ma lua in brate si eu chicotind, puneam varful in brad. Si, in liniste, stigeam lumina si admiram luminitele divers colorate care isi revarsau razele, in intreagul apartament.
Mai lipsea doar ... Mos Craciun cu daruri multe.
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!
Distribuie:

12 comentarii:

  1. Intr-adevar E-sarbatoare au brazi artificiali foarte frumosi la preturi foarte bune. Eu am pus ochii pe unul bogat si aratos.

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu magazinul, i-am trecut si eu pragul virtual de cateva ori. Brad am deja, insa m-au tentat foarte mult decoratiunile de brad care sunt foarte dragute si accesibile. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Si noi avem un brad mare si aratos artificial si e tare comod asa :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Anul viitor clar imi trebuie un brad nou, pentru ca pisicutele l-au jumulit rau pe cel pe care il aveam.
    Si ma bucur sa vad modele foarte ”stufoase” care vor arata sigur foarte bine decorate

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu sunt adepta brazilor artificiali. Bunicii mei locuiesc intr-o zona de munte si cu durere in suflet am vazut cum padurile copilariei mele dispar bucata cu bucata... mobila, lemne de foc, brazi de Craciun, toti copacii taiati fara rost a dus la un dezastru ecologic.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cand eram mica am avut doar brazi naturali, dar acum am optat pentru unul artificial fiindca e mult mai trainic. Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  7. Am un brad artificial, cred ca de vreo 3 ani! Este inalt si foarte bogat, imi este foarte greu sa renunt la el cumparand unul natural! Pentru miros cumpar 2-3 coronite si gata! Sa vina Craciunul Magic!

    RăspundețiȘtergere
  8. Noi mereu am mers pentru brad artificial, niciodata natural.

    RăspundețiȘtergere
  9. Pe E-sarbatoare am vazut multe lucruri utile si chiar am sa-mi achizitionez si eu cate ceva.

    RăspundețiȘtergere
  10. Poate data viitoare te-ar ajuta niste poze mai mari in articol :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi place bradul ales, pare bogat si pretul nu este mare comparativ cu ce am mai vazut prin oras

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu imi place Craciunul. Ma bucur doar ca oamenii se mai gandesc si la natura si folosesc brazi artificiali.

    RăspundețiȘtergere