sâmbătă, 3 decembrie 2016

Portret de romanca rasfatata cu Apidermin

Atunci cand spui romanca, spui femeie frumoasa, iar daca pe langa frumusetea naturala, nativa, mai adaugi si un strop de ingrijire , atunci mitul devine realitate.
In ziua de astazi este greu dar si usor sa iti intretii frumusetea si sanatatea, mai ales cea a tenului, atat de expus zilnic la factorii nocivi din mediul in care traim.
Spun ca este greu sa ne intretinem frumusetea pentru ca nu prea mai avem timp pentru noi , femeile. Femeia de azi nu este doar femeie , ci si sotie , mama, gosopdina, eroina, femeie angajat sau femeie de afaceri , iar timpul pentru ea nu prea mai exista.
Este usor pentru ca pe piata exista tot felul de produse cosmetice care vin in ajutorul femeii : produse romanesti sau straine, naturale sau moderne cu diverse substante revolutionare, produse mai putin renumite sau mari branduri, produse mai ieftine sau mai scumpe; oricum ar fi,  piata este plina si avem de unde alege.
Valentina, romanca ce iubeste valoriile si traditiile romanesti , prietena mea, a ales sa fie o romanca rasfatata cu Apidermin.

Apidermin creat de Complex Apicol Veceslav Harnaj este o gama de produse cosmetice romanesti , fara conservanti , fara coloranti , netestate pe animale si avand la baza produse apicole .
Valentina, mamica de fetita de clasa a II-a isi gaseste in fiecare dimineata si seara cate 5 minute si pentru ea, pentru ritualul zilnic de ingrijire a tenului . Romanca despre care va vorbesc isi curata tenul cu Emulsia Apidermin, il tonifica cu Lotiunea pentru fata , apoi aplica crema Apidermin.


“Respectarea celor trei pasi este esentiala pentru un ten care straluceste din interior” , spune ea .
Seara primul pas catre o piele perfecta este demachierea, curatarea machiajului de peste zi cu Laptele Lejer demachiant . Pentru ca de la 30 de ani incepem sa ne gandim si la riduri, Valentina foloseste Emulsia Antirid cu Laptisor de matca Apidermin , urmeaza tonifierea si apoi hidratarea inainte de culcare cu Apidermin crema pentru fata 45ml.
Inrijirea corecta a fetei este completata de un tratament regal obtinut din substanta ce hraneste regina albinelor. Principiile nutritive ale acestei creme accelereaza circulatia sangelui in piele, mentine apa in tesuri, regenereaza celulele pielii, dand elasticitate si protejandu pielea impotriva ridurilor timpurii.
Un adevarat rasfat pentru: tenurile uscate, tenuri foarte uscate, obosite si deshidratate.
Laptisorul de matca, hrană regala, complex de vitamin B, C, D şi E , este o substantă naturală cu numeroase principii nutritive, fiind un concentrat biologic bogat în substante proteice: lipide, glucide si vitamine, activand circulatia sângelui. Datorita actiunii de regenerare asupra celulelor, laptişorul de matca este una dintre cele mai puternice substante naturale cu efect antirid. Retinol A sau vitamina A, datorita actiunii sale antioxidante ajutand la reducerea ridurilor fine si micsorarea porilor. Absorbit de piele, retinolul A, duce la creşterea productiei colagenului, bariera naturală a pielii împotriva factorilor agresivi din atmosfera. Ceara naturală de albine completeaza laptisorul de matca şi Retinol A fixand apa si substantele hranitoare in celulele pieli .
Astfel rasfatata , romanca Valentina va recomanda Apidermin, crema pentru fata 45ml; in magazinul online http://complex-apicol.ro/ aceasta costa 8.82 RON iar acum, in perioada 29 NOV – 5 DEC, sunt zile tricolore, zile in care beneficiati de o reducere de 30 % la produsele din tot “stupul “, astfel noul pret fiind de doar 6,17 RON.

Cu asa produse de calitate si preturi atat de mici , eu zic ca este la indemana oricarei femei sa fie frumoasa pentru cei dragi , pana la adanci batraneti , si … nu uitati ca adevarata frumusete izvoraste din interior.
Distribuie:

2 comentarii: