vineri, 4 martie 2016

Hai sa vedem ce rochite gasim la Romwe !

Buna dragilor,
O noua zi de cautare a garderobei ideale de primavara, la preturi cat mai convenabile dar care sa-mi confere un aer fresh, vesel, atractiv.

M-am saturat de pantaloni, i-am purtat aproape in fiecare zi timp de 6 luni, astept cu nerabdare sa pot purta rochite in culori cat mai deschise, vesele, care sa-mi redea bucuria de a merge la plimbare atat cu prietenii cat si cu familia.
Am vazut reclama la Romwe si curiozitatea m-a determinat sa deschid site-ul lor si recunosc ca a fost primul pas care o intreaga incursiune in sumedenia de modele si culori, practic ore intregi de alegeri si dorinte.
Rochitele prezentate sunt clar pe gustul meu dar si al vostru pentru ca sunt croieli diferite care sa avantajeze orice silueta.
Am gasit o rochita Deep V Neck Lace Sexy Flare Dress, perfecta pentru orice petrecere, care impresioneaza prin simplitatea culorii, materialul usor care se pliaza pe silueta, linia spectaculoasa si simplitatea modelului.

Pentru zi, am gasit o rochita perfecta pentru birou dar si pentru iesirile in oras cu prietenele, Wite Round Neck Sleeveless Vintage Print Bodycon Dress .
Acesta imbinare discreta de printuri florale imi imprima o stare de bucurie si parca dispar repede toate problemele. Materialul este usor, poliester care se aseaza frumos pe talie si urmeaza discret forma corpului conferindu-i eleganta si rafinament.
Ultima mea propunere de azi este rochita Color Sleeveless Graffiti Print Jacquard Dresss,
o imbinare frumoasa de culori intr-un print de grafitti, pare un joc de artist pe panza. Materialul din poliester imbraca elegant o silueta normala.
Preturile la toate aceste produse sunt mult mai mici decat in magazine si de aceea sunt foarte tentante.
Dragilor, care e preferata voastra?
Distribuie:

5 comentarii:

  1. Sunt foarte frumoase, si eu deabia astept sa port din nou rochite :)
    Dintre cele trei modele, doar pe prima nu as purta-o, nu am silueta potrivita ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Se gasesc foarte multe rochite pe Romwe, prima imi place extraordinar de muult. <3 La vara trebuie sa imi dau si eu comanda de cateva :D

    RăspundețiȘtergere