luni, 29 noiembrie 2021

Produsele de gama Aslavital Mineralactiv pentru un ten luminos, neted si cat mai tanar

 Buna dragilor!

Vremea trece foarte repede, pielea mea devine din ce in ce mai lipsita de fermitate si urme usoare de riduri si-au facut aparitia. Totusi, am descoperit ca produsele din gama Aslavital pot de un real folos pentru un ten luminos, neted si cat mai tanar.

Am afla ca produsele Aslavital vin din Muntii Padurea Craiului, acolo unde se afla multe bogatii si minuni ale naturii. Prin intermediul lor avem sansa de a simti energia pozitiva a naturii, de a beneficia de o vitalitate speciala. Toate contin argila 100% naturala, netratata chimic.
Am beneficiat de Aslavital Mineralactiv, un program complet de ingrijire a pielii, cu un complex de peste 20 de minerale naturale care lupta eficient cu efectele nedorite ale stresului cotidian.
Am folosit urmatoarele produsele din gama Aslavital Mineralactiv:
  1. Apa micelara cu argila care curata bland tenul, elimina efectele nedorite ale poluarii sia le stresului urban. Are un parfum suav, placut, curata machiajul fara a lasa urme. Eu l-am folosit atat dimineata cat si seara.

  2. Fiole hidratante Detox care actioneaza pentru mentinerea umiditatii la suprafata pielii dar si pentru detoxifierea ei. Am folosit cate o fiola in fiecare dimineata si am observat ca tenul este hidratat si protejat pe parcursul zilei.

  3. Masca Detoxifianta cu carbune, care are proprietati de purificare si detoxifiere intensa. Am aplicat masca uniform si am asteptat sa se usuce. Dupa indepartare am observat un ten mai luminos, mai tanar.

  4. Crema lift altra-activa care datorita ingredientelor speciale imbunatatesc semnificativ aspectul unui ten matur. Este important ca absoarbe usor lasand tenul intens hidratat.

Dupa utilizarea tim de 3 saptamani a acestor produselor din gama Aslavital Mineralactiv, ma declar multumita de rezultat, am o piele mai eleastica, un ten cu aspect neted sanatos, fara riduri proeminente si cu un tonus bun.Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu