luni, 10 februarie 2020

Cele mai bune ingrediente pentru masajul corpului


Iată că a sosit și a doua lună din an, supranumită „luna iubirii”, perioada în care declarațiile de dragoste și gesturile romantice devin mai populare ca oricând. Multe dintre cupluri și-au făcut deja planuri pentru Valentine’s Day sau poate pentru tradiționala sărbătoare de Dragobete. Dacă te afli în situația de a nu fi planficat ceva sau de a nu dori să ieșiți neapărat din confortul casei voastre, o sesiune de masaj în doi cu ingrediente bine alese poate deveni cea mai bună variantă de a petrece și de a vă relaxa în această perioadă din an. Mai mult decât atât, această activitate poate deveni chiar un obicei pentru o stare permanentă de bine.

Astăzi, Life Care®, îți spune care sunt cele mai recomandate și populare ingrediente pe care să le folosești în timpul masajului, dar și o serie de produse special destinate pentru tine.
1.       Untul de Shea
Untul de shea este un ingredient extrem de hrănitor pentru piele, provenit din semințele fructului făcut de arborele de shea, arbore care este considerat sacru în cultura africană. Acest unt de origine vegetală este extrem de bogat în vitamina A, foarte hidratant și cu proprietăți vindecătoare asupra pielii. Untulde Shea Kräuter® pentru stimularea regenerării țesuturilor de la Life Care® ajută la stimularea regenerarii țesuturilor, fiind folosit pentru hidratarea intensă a pielii uscate, reducerea petelor roșii, recomandat pentru pielea decolorată, cicatrici și riduri fine. De asemenea, calmează iritațiile și roșeața imediat după aplicare și catifelează chiar și pielea descuamată și foarte uscată. Se masează ușor pe pielea încă umedă după duș sau baie. Untul de Shea începe să se topească la temperatura corpului.
2.       Uleiul de migdale
Un alt ingredient minune este uleiul de migdale. Uleiul de migdale este bogat în vitamina E, acizi grași monosaturați, proteine, potasiu și zinc, pe lângă alte minerale și vitamine care explică de ce migdalele sunt nu doar gustoase, ci și utile sănătății și frumuseții. Folosește uleiul pentru sesiunile de masaj și vei căpăta atât o stare generală de bine, cât și o piele catifelată. LifeCare îți recomandă Uleiulde migdale pentru masaj Kräuter®, tratament pentru pielea uscată. Este 100% pur, special creat inodor (fără miros), pentru a fi aromat cu uleiul esențial preferat din cele 5 uleiuri esențiale de la Kräuter®. Masajul completează procesul de aromaterapie, cu scopul de a relaxa musculatură și de a detensiona corpul, prin masarea zonelor tensionate sau congestionate.
3.       Uleiul de lavandă
Dacă tot am vorbit mai sus de uleiuri esențiale, unul dintre cele mai recomandate este cel de lavandă. Un studiu din anul 2004 a ajuns la concluzia că presopunctura realizată cu ulei de lavandă reduce durerile din partea inferioară a spatelui cu cel puțin 39% și „îmbunătățește timpul de deplasare” și „capacitatea de flexiune a coloanei vertebrale”. Mai mult decât atât, mirosul de lavandă este foarte bun pentru sănătatea mentală. 100% natural, cu efect calmant, Uleiulde lavanda BIO de la Kräuter® are efect calmant, anti-depresiv, anti-spasmic si relaxant. Este benefic in caz de insomnii, tensiuni musculare, stres, surmenaj, iritabilitate nervoasa, migrene, sau probleme circulatorii.
Rezervă-ți timp în fiecare săptămână împreună cu partenerul tău pentru o sesiune de masaj în doi prin care să vă relaxați complet, și de ce nu, să întăriți legătura dintre voi. Nu aștepta sărbători comerciale, de tipul Valentine’s Day pentru a petrece timp de calitate cu persoana iubită.

Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu