luni, 4 noiembrie 2019

Durerea nu te lasă în pace? Trateaz-o rapid, oriunde, oricând


De câte ori te-a surprins durerea în cel mai nepotrivit moment? La birou, la cumpărături, la sală, în oraș... Musculare, menstruale sau de picioare, durerile sunt coșmarul bunei dispoziții, mai ales când nu ai la îndemână produsul salvator.
Pentru aceste situații, Fiterman Pharma a conceput soluții rapide și eficiente, care pot fi luate în orice moment în geanta de sală, în servieta de birou sau chiar în geanta de voiaj: plasturii pentru ameliorarea durerilor!

  • Durerile musculare, cervicale sau lombare pot fi ameliorate cu plasturii SINDOPLAST
Cu acțiune dublă, plasturii încălzesc și deblochează musculatura la nivel local, induc senzația de răcorire și stimulează circulația sanguină. Se aplică ușor și au efect de hidratare și calmare la nivelul zonei afectate pentru un timp îndelungat, inclusiv durerea la nivelul umărului și gâtului sau durerile de spate.
  • Durerile menstruale pot fi atenuate cu  plasturii BIENPLUS
Acești plasturi au efect de încălzire și se aplică ușor, direct pe lenjerie, la nivelul abdomenului inferior sau al spatelui, acționând încă din primele 15 minute. Forma specială a plasturilor asigură aplicarea indiferent de zonă și moment al zilei, oferind libertate de mișcare. Un plasture poate fi folosit pentru o perioadă de până la 8 ore, asigurând o temperatură continuă de 50-60°C.
  • Picioarele obosite, grele și dureroase au o soluție rapidă: plasturii ALLÉMED
Recomandați a fi aplicați după efort fizic intens, după purtarea pantofilor cu toc înalt sau după mult timp de stat în picioare,  plasturii ALLÉMED ameliorează durerea și îmbunătățesc circulația, având un efect de răcorire și hidratare. Uleiurile esențiale (eucalipt, portocale și lavandă) oferă un efect relaxant pentru o perioadă îndelungată.

Plasturii sunt disponibili în farmacii, iar mai multe informații poți găsi pe site-ul www.fitermanpharma.ro.


Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu