marți, 27 august 2019

Toleriane Sensitive La Roche-Posay, cosmetice de calitate superioară

Avem parte de o vară toridă, tenul este afectat de expunerea la soare iar eu îmi doresc să îmi păstrez pielea hidratată, tonifiată, fără pete pigmentare. Cel mai eficient tratament testat de pana acum este Toleriane Sensitive La Roche-Posay, o gama de cosmetice de ultimă generație.

Este potrivită și pentru pielea sensibilă a bebelușilor. Conține 83% ingrediente active care calmează și protejează: glicerina hidratează 48 de ore, ceramidele repară și protejează bariera cutanată, vitamina D3 care are rolul de a calma instant, apa termală care reduce iritațiile,


Rutina mea de îngrijire include și Toleriane Soin Lavant, cremă de spălare pentru față.  Conține 4 ingrediente care calmează, protejează și ajută la repararea pielii: apă termală La Roche-Posay, glicerină, niacinamidă si ceramide. Această cremă oferă mai multă eficacitate în curățare, fără a usca sau irita pielea. Reechilibrează microbiomul, având proprietăți calmante, protectoare și anti-oxidante. Prin textura ușoară și fluidă, menține hidratarea naturală a pielii și protejează bariera cutanată. Am aplicat o cantitate mică de cremă de spălare pe mâinele umezite și cu mișcări circulare am masat câteva secunde. După clătire am observat că tenul meu radiază de curățenie și hidratare.




Pielea mea sensibilă se simte în confort cu acesta formulă specială cu apă termală. Se absoarbe imediat, pielea primește o doza de energie și catifelare, efectul este vizibil de la prima aplicare. 

Piele sensibilă cu senzație de mâncărime și roșeață evidentă? Eu am găsit un remediu foarte eficient: gama Toleriane Sensitive La Roche-Posay . Aceaste produse execelente le găsiți în farmacii sau de pe Emag.
Distribuie:

6 comentarii:

  1. Nu am încercat încă produsele din gama Toleriane, dar mi-ar plăcea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doua produse foarte bune , le folosesc si eu sunt tare multumita in special de crema pentru spalare

    RăspundețiȘtergere
  3. Tocmai am descoperit ca mi se potrivesc produsele gamei de la La Roche Posay.
    Asadar, le voi incerca si eu cat de curand.

    RăspundețiȘtergere
  4. Tare curioasa sunt sa incerc si eu produsele din gama aceasta LRP.

    RăspundețiȘtergere
  5. Trebuie sa recunosc ca sunt printre produsele mele preferate!

    RăspundețiȘtergere
  6. Folosesc si eu aceste produse si ma impac tare bine cu ele

    RăspundețiȘtergere