luni, 22 iulie 2019

Descoperă soluția inovatoare de la Fiterman Pharma pentru o piele fără vergeturi sau cicatrici

Simplul gând de a rămâne cu o cicatrice după o intervenție chirurgicală, în urma unei tăieturi sau a unei răni îngrozește pe oricine. Ne și gândim …. “un semn pe viață?” Nimeni nu-și dorește așa ceva, dar cumva acestea sunt inevitabile pentru cei mai mulți dintre noi. 

În plus, la capitolul urme pe care nu ni le dorim pe piele intră și inesteticele vergeturi, ce ajung să ne brazdeze pielea după o sarcină, în cazul modificărilor bruște de greutate sau înălțime. 
La ce soluții eficiente putem apela? Fiterman Pharma a conceput un gel pe bază de silicon, ideal pentru tratamentul vergeturilor și cicatricilor noi și vechi, de orice mărime și de pe orice zonă a corpului, inclusiv fața. Este vorba de Regen-sil, un produs cu 3 tipuri de silicon (polidimetilsiloxan, polidimetilsiloxan crospolimer, trimetilsiloxisilicate), ce are acțiune intensă. 
Avantajele unui produs pe bază de silicon
Poate fi administrat, în condiții de siguranță, la nou-născuți, copii, persoane cu pielea sensibilă, femeigravide și în timpul alăptării
Nu conține excipienți, parfum, conservanți și alergeni, iar după aplicare pot fi folosite și alte produse cosmetice, farmaceutice sau, de ce nu, un machiaj corector. 
Cum acționează Regen-sil?
✓ previne cicatrizarea inestetică și dezvoltarea excesivă a tesutului cicatriceal (eficacitate pe cicatrici noi și vergeturi)
✓ atenuează și aplatizează cicatricile în relief (eficacitate pe cicatrici vechi)
✓ estompează culoarea cicatricilor înroșite sau brunificate
✓ calmează mâncărimile și orice alt disconfortul asociat cicatricilor
✓ împiedică deshidratarea pielii, o lasă să respire și îi crește elasticitatea
✓ formeaza un film protector, invizibil, discret, care nu pateaza hainele

Regen-sil este un dispozitiv medical ce se eliberează fără prescripție medicală.
Mai multe informații despre acest produs găsiți pe site-ul www.fitermanpharma.ro.
Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu