marți, 18 iunie 2019

Ce nu trebuie să îți lipesească în trusa de vacanță


Cum mult așteptata vara și-a făcut deja apariția, iar zilele de concediu sunt din ce în ce mai aproape, a sosit momentul să ne pregătim în de-aproape trusa de vacanță. În timpul verii, pielea este expusă mult mai des factorilor externi, precum razelor soarelului, clorului din piscină sau temperaturilor foarte ridicate ce o pot sensibiliza. Însă, cu o îngrijire atentă, chiar și în vacanță, pielea ta va rămâne sănătoasă și radiantă.
Astăzi, Life Care® ți-a pregătit o trusă de vacanță BIO Kräuter® care nu ar trebui să îți lipsească vara aceasta indiferent de destinația aleasă.
1.      Protecția solară
Inamicul numărul unu al pielii este soarele și de aceea, nu poți pleca în vacanță fără să ai la dispoziție un produs de protecție solară. Fără o astfel de cremă, riști să te trezești cu arsuri solare foarte dureroase, dar și cu o îmbătrânire prematură a pielii. Emulsia de plajă pentru protecție solară cu ulei de argan BIO Kräuter® protejează pielea de radiațiile solare UVA/UVB și asigură o bronzare
uniformă. Conține ulei de argan BIO, bogat în acizi grași esențiali omega-3 și omega-6, ce ajuta la regenerarea pielii, la intensificarea procesului de bronzare și catifelează pielea.
2.      Crema calmantă după plajă
După expunerea la soare, pielea devine mai sensibilă și are nevoie de un produs care să o calmeze și să-i ofere un efect de răcorire. Recomandat este să alegi o cremă cu ingrediente naturale, fără chimicale pentru un rezultat eficient. Gelul pentru calmarea iritațiilor cu mentă BIO Kräuter® revigorează, relaxează și calmează pielea înroșită și arsă de soare. Menta BIO din componența produsului tonifică musculatura, stimulează circulația sanguina periferică și are proprietăți astringente.

3.      Crema hidratantă
Hidratarea reprezintă un factor important în menținerea atât a sănătății, cât și al unui aspect tânăr al pielii. De aceea, nici în vacanță nu ar trebui să iei o pauză din a-ți răsfăța și proteja pielea. Crema de corp calmantă, cu unt de Shea și plante BIO Kräuter® are la bază untul de arahide provenit din arborele african Shea și este recomandată pentru pielea sensibilă, iar prin folosirea zilnică pielea devine moale și catifelată. Untul de Shea o protejează împotriva radiațiilor UV și agresiunilor factorilor de mediu, previne formarea ridurilor și calmează pielea iritată.

PONT: Pentru a scăpa în timp util de aspectul inestetic de coajă de portocală masează zilnic zonele cu probleme aplicând o cremă specială. Gelul anticelulitic cu mentă BIO Kräuter® are un efect intens, ajutând la reducerea excesului de apă din țesuturi, permițând astfel eliminarea toxinelor și reducerea vizibilă a grăsimii acumulate sub piele.

Despre companie:
Life Care® este în prezent cea mai mare companie de Vânzări Directe din România, orientată pe vânzarea de produse Bio, naturale şi vegane. În plus, numeroase publicaţii precum Forbes, Capital, Money Channel, Wall-Street şi altele au detaliat activitatea  Life Care®, recunoscând astfel eficiența sistemului.
Înfiinţată în 2005,  Life Care®, prima şi cea mai importantă companie românească din domeniul vânzărilor directe, crede că o viaţă mai bună şi mai fericită înseamnă prosperitate, sănătate şi frumuseţe. Portofoliul companiei include peste 300 de produse BIO, naturale sau vegane create după reţete originale  Life Care® şi produse în Germania, Italia, Franţa sau SUA: cosmetice şi produse de îngrijire personală, suplimente nutritive şi cosmetice terapeutice, precum şi produse destinate curăţeniei şi îngrijirii casei. Acestea pot fi achiziţionate atât de la partenerii  Life Care® e, cât şi online, direct pe www.life-care.com. Astăzi,  Life Care®  înseamnă peste 5 milioane de consumatori unici, mai mult de 20 milioane de produse vândute şi peste 2 milioane de pachete livrate consumatorilor.

Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu