luni, 4 februarie 2019

Cum vă puteți relaxa în doi în Luna Îndrăgostiților? Iată cele mai romantice terapii Spa


Februarie este despre iubire, despre sentimente împărtășite și despre clipe minunate petrecute cu partenerul, antrenate de cele două sărbători speciale: Valentine’s Day și Dragobete. Pe scurt, este luna îndrăgostiților, adică momentul perfect să te răsfeți atât tu, cât și iubitul/iubita ta.

Nu există cadou mai bun pe care să ți-l oferi singură, dar și partenerului tău decât un masaj relaxant sau un tratament facial care să vă energizeze și să vă ofere starea aceea de bine, reechilibrând sănătatea fizică și emoțională. Country Spa Health & Beauty Retreat ți-a pregătit o listă cu cele mai potrivite tratamente pe care să le încerci alături de perechea ta luna aceasta:
1.      Masajul aromaterapeutic
Pentru un tratament cu adevărat romantic care să vă facă să vă simțiți relaxați, un masaj cu aromoterapie este o alternativă sigură și eficientă. Cu ajutorul gamei variate de mirosuri se creează o atmosferă calmantă, în care veți simțiți cum stresul și tensiunea dispar.

Este un masaj lent, profund si relaxant, care ajuta la ameliorarea tensiunii folosind uleiuri esențiale care se potrivesc nevoilor voastre individuale. Acest tratament poate fi excelent pentru cupluri, deoarece masajul poate fi efectuat într-o cameră de tratament comun, în funcție de disponibilitate. Aroma care umple camera de tratament în timpul masajului va face legătura dintre tine și partenerul tău, aducându-vă la un nivel de relaxare reciproc pentru tot restul zilei.
2.      Tratamente faciale
Un tratament facial este binevenit oricând, mai ales dacă amândoi puteți beneficia de el. Mai mult decât un simplu tratament al pielii, mai mult decât un brand, Yon-Ka reprezintă întruchiparea perfectă a unei abordări exclusive, în care garanţia rezultatelor vizibile imediate şi descoperirea unei experienţe senzoriale unice formează un continuu armonios. Astfel, tratamentul Hydralessnece îi va lăsa ei un ten hidratat, strălucitor și întinerit, în timp ce tratamentul Men Express va lumina și împrospăta chipul lui.

3.      Mix de tratamente
Pentru că ziua Îndrăgostiților este o zi specială, ar trebui să vă bucurați de un răsfăț prelungit care să vă aducă atât echilibrul interios și exterior, cât și o intensificare a conexiunii dintre voi. Pachetul Valentine’s Day de la Country Spa Health & Beauty Retreat include un mix de tratamente și servicii de care vă veți bucura din plin timp de 2 sau 3 zile, precum: cină romantică, jacuzzi, flori în cameră, dar și diverse masaje. Toate acestea într-o  atmosferă romantică, ruptă parcă din basme.
Dacă totuși timpul nu vă permite, pachetul Valentine’s Day Spa poate fi alegerea ideală. Timp de o zi, veți păși într-o oază de relaxare care include, printre altele, canndle massage și masaje faciale.
Timpul petrecut împreună este cel mai frumos cadou pe care vi-l puteți oferi. Country Spa Health & Beauty Retreat vă ajută să găsiți cele mai relaxante și frumoase variante pentru o lună plină de farmec și iubire.
Country Spa Health & Beauty Retreat este un centru complet de sănătate și îngrijire conceput pentru a te ajuta să îți regăsești echilibrul fizic și emoțional. Locația se remarcă atât prin amplasamentul său retras, oferind liniște, discreție și intimitate tuturor celor care ne trec pragul, departe de tumultul orașului și privirile indiscrete, cât și prin accesibilitatea ei facilă.

Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu