duminică, 9 septembrie 2018

București Mall, locul unde ador să fac cumpăraturi

Buna dragilor,
Eu am descoperit cu reală plăcere, București Mall, locul unde ador să fac cumpăraturi alături de cei dragi.

Am pășit cu emoție, impresionată de design-ul elegant al clădirii și culorile calde ale vitrinelor de la intrare. Îmbracat în straie de sărbatoare, pare să fie gata de petrecere și nu orice petrecere ci cea a Centenarului, prin care dorește să ne reamintească marile invenții ale românilor care au schimbat istoria.

 Exponatele acestui proiect sunt atent pozitionate și m-au îndemnat să privesc cu atenție fiecare colțisor în dorința mea de a descoperi toate informațiile prezentate de organizatori.
Ofertele magazinelor mi-au atras ca un magnet privirea și pașii au devenit mult mai mici, în dorința de ajunge la produsele preferate care acum aveau preturi foarte tentante. Și sacoșele de cumpărături s-au așezat cuminți pe brațe iar zâmbetul meu larg indica faptul că am pășit pe tărâmul miraculos al fericirii, într-o lume de poveste.
Zara, magazinul în care am găsit produse cu prețuri reduse de pâna la 70%, a fost locul în care am stat aproape două ore, pentru că atât eu cât și fetița ne-am entuziasmat probând diverse ținute care păreau perfecte pentru noi. Soțul a fost cel care ne-a oprit din pornirea frenetică de a achiziționa toate produsele probate și totuși am ales jumătate.
Vara încă pare să mai stea pe la noi, așa că vom avea șansa de a le purta cu plăcere o perioadă bună de timp. Dar nu m-am oprit din cumpărături, pentru că magazinele de încalțăminte aveau oferte la modele atractive.

Nu am uitat nici magazinele de îngrijire personală și cosmetice, practic e imposibil să treci pe lânga ele și să nu intri, mirosul ademenitor dulce fructat și pliantele cu reduceri de preț asigura formula perfectă de succes.
După plimbare și cumpăraturi, a urmat o destinație previzibilă la restaurantele din mall, pentru un răsfăț culinar alături de prieteni.
Vor urma multe alte povești de descoperit la București Mall.
Dragilor, vouă vă plac cumpărăturile la mall?
Distribuie:

8 comentarii:

  1. sigur ca ne plac! merg si eu de cate ori am ocazia in mall la Bucuresti sau la mine in oras! Si mai merg la Varna, este destul de aproape de mine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Intr-adevar cand ajung in Bucuresti si mie tot acolo imi place sa merg la cumparaturi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac la nebunie cumparaturile, indiferent daca e la mall sau online.

    RăspundețiȘtergere
  4. Parcă ieri a fost deschiderea!
    Multă vreme îl vizitam foarte des locuind în zonă. Acum, mai rar.
    Felicitări pentru inițiative, felicitări și ție pentru cumpărături, timp petrecut în București mall

    RăspundețiȘtergere
  5. nu am fost niciodata in acest mall, dar nu e timpul pierdut. usor-usor, le descopar pe toate!

    RăspundețiȘtergere
  6. Hihi :P Bineinteles ca ne plac cumparaturile. Cand ajung in Bucuresti, voi face o vizita si aici.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cui nu-i plac cumparaturile in mall? In bucuresti sutn mall uri imense, chiar as vrea sa merg la unul cand coi ajunge.

    RăspundețiȘtergere
  8. Iubesc cumparaturile la mall si in weekend-ul asta ajung si eu la Bucuresti si sper sa mai prind ceva reduceri

    RăspundețiȘtergere