vineri, 27 aprilie 2018

LIVECOM, protector al ficatului

Oboseala, durerile abdominale, digestia greoaie sunt doar cateva semne pe care ni le poate da asa-numitul organ tacut, ficatul. 
In momentul in care alimentatia noastra este dizarmonioasa, consumam multe medicamente, care, cunoastem ca, pe de o parte ne fac mult bine, pe de alta parte ne pot cauza si mult rau, ficatul nostru este suprasolicitat, iar evacuarea toxinelor de la nivelul lui nu se mai produce in mod eficient.
Alimentatia adecvata si curele de detoxifiere sunt esentiale pentru sanatatea ficatului. Noi trebuie sa avem grija si sa luam masuri ca sa eliminam toxinele acumulate la nivelul ficatului si, de asemenea, grasimile care sunt depozitate odata cu toxinele in ficat. Putem sa ne modificam regimul alimentar, astfel incat sa mancam cat mai pur, cat mai curat. Si putem sa ne ajutam de plante care sa aiba efect de curatare a ficatului, de drenare a lui si de regenerare a celulei hepatice. 
Un adevarat protector al ficatului, siropul ayurvedic LIVECOM contribuie in mod eficient la sanatatea si vitalitatea organismului chiar si in conditii de stres, oboseala, suprasolicitare sau convalescenta.
Ce contine LIVECOM si care sunt beneficiile?
Picrorhiza kurroa (Kutki) - sustine sanatatea si functionarea normala a sistemului hepatic mai ales in caz de intoxicatie cu substante hepatotoxicetoxice, mentine nivelul normal al enzimelor hepatice si bilirubina serica. Sustine depunerea normala a grasimilor in ficat si este protector impotriva virusilor hepatici. Contribuie la mentinerea unui tranzit intestinal normal.

Andrographis paniculata (Kalmegh) - sustine functia digestiva prin cresterea fluxului biliar si mentinerea activitatii enzimelor hepatice de asemenea sustine capacitatea de autoaparare a organismului.

Boerhavia diffusa (Puvernava) - contribuie la cresterea fluxului biliar, la sustinerea procesului de digestie si eliminare a toxinelor. Sustine mentinerea enzimelor hepatice la nivel normal si mecanismele de regenerare a celulelor hepatice.

Eclipta alba (Bhringraj) - sustine functiile ficatului si eliminarea pe cale naturala a toxinelor din ficat.

Phyllanthus urinaria, Tecoma undulata - sustin productia si eliminarea bilei prevenind formarea calculilor biliari. Sunt hepatoprotectoare, mentin integritatea hepatocitelor si protejeaza membrana celulara datorita inhibarii procesului de peroxidare lipidica (antioxidant). Mentine nivelul normal al enzimelor hepatice implicate in metabolismul intermediar si detoxifierea hepatica.

Terminalia chebula, Emblica officinalis - sustin metabolismul lipidic, procesele de detoxifiere la nivelul ficatului si mentine functionarea normala a tranzitului intestinal. Componentele bioactive asigura normalizarea aciditatii si integritatea mucoasei gastrice.

Fumaria officinalis (Fumarita) - sustine secretia si eliminarea bilei contribuind la procesul de digestie. Efectul diuretic depurativ ajuta la eliminarea pe cale naturala a toxinelor din organism.

Silybum marianum (Armurariul) - contribuie la pastrarea integritatii celulei si functionarea normala a membranei celulare la nivelul structurilor hepatice si stimuleaza refacerea celulelor hepatice. Protejeaza ficatul impotriva diferitelor noxe (alcool, substante medicamentoase hepatotoxice, toxine) si sustine procesul fiziologic de detoxifiere.

Aloe barbadensis (Aloe) - sustine sanatatea sistemului digestiv si hepatobiliar prin functionarea normala a tranzitului intestinal si eliminarea pe cale naturala a toxinelor din organism.

Modul de utilizare si doza recomandata: 
Copii 1-5 ani: cate 1 lingurita pe zi. 
Copii 6-14 ani: cate 1 lingurita de 2-3 ori pe zi. 
Copii peste 14 ani si adulti: cate 1-2 lingurite de 2-3 ori pe zi. 
Se administreaza cu 30 min. inainte de masa. Se administreaza minim 1 luna, optim 3 luni.
Acum gasiti acest produs la oferta, pretul fiind de doar 9,50 lei.

Desi am fost tentata sa-l testez eu, mi-am dat seama ca mama are cu adevarat nevoie de el, pentru ca din pacate, dupa o viroza respiratorie si o bronsita, ficatul ei da semne de oboseala. Nu va pot spune efectele pentru ca produsul inca nu a ajuns la ea, insa eu am incredere in aceste produse.
Va recomand de asemenea spirulina, un produs foarte bun, despre care gasiti mai multe informatii aici.
Multa sanatate dragilor!
Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu