marți, 20 decembrie 2016

Aparat de curatare faciala

Buna dragilor,
De mult timp imi doresc un aparat de curatare faciala, pentru ca inlatura impuritarile mult mai repede si mai usor si in plus face un masaj foarte placut.
Privind aceast imagine, nu pot decat sa spun ca o inviez pe aceasta doamna, care pe langa faptul ca are un ten perfect curat, pare foarte fericita pentru ca beneficiaza de un masaj foarte placut. Eu duc o intreaga batalie cu impuritatile, care par sa fie foarte atrase de tenul meu, cu greu reusesc sa trec peste efectele lor devastatoare. Nimic nu e mai neplacut decat porii dilatati si aspectul lucios al tenului in timpul zilei si pentru aceasta problema, cosmeticiana mea mi-a recomandat acest aparat de curatare faciala: Silk’n Sonic Clean.
E usor de utilizat, mic, incape chiar si intr-o poseta normala, foarte inteligent pentru ca se opreste automat la dupa 60 de secunde de utilizare, aceasta fiind perioada optima de curatare. Il pot lua cu mine in calatorii pentru ca functioneaza cu o baterie care permite utilizarea intensa pana la 2,5 ore. Faptul ca nu are fir si este rezistent la apa, putand fii utilizat sub dus, imi da senzatia placuta de siguranta, fara stresul ca fetita mea ar fii in pericol la atingerea lui.
Relaxare, curatare, tonifiere, sunt tot atatea dorinte pe care le am de la aparatul Silkn Sonic Clean si cred ca ajuta chiar si la preventia migrenelor. Acum e la promotie, are un discount substantial, care-l fac ideal, pentru cadourile de sarbatori. Nu spun ca inlocuieste un tratament cosmetic complet efectuat intr-un centru de infrumusetare dar ajuta foarte mult ca tenul sa ramana curat, ceea ce e foarte important pentru aspectul general.
Dragilor sunt foarte curioasa, voi ati folosit vreun aparat de curatare faciala?

Distribuie:

8 comentarii:

  1. Eu o am o perie de curatare faciala, luata din Selgros, super ieftina si buna.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu am folosit, dar sa stii ca mi-as dori drept cadou de Craciun. Am inteles ca sunt eficiente aparatele acestea si ca ar curata in profunzime. Pe deasupra, te alegi si cu un masaj facial.
    Daaa, si eu o invidiez pe tipa aceea cu tenul perfect.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nici nu am auzit pana acum de acest aparat, dar suna atat de bine

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu mai am timp sa mai gasesc un Mos generos care sa imi faca si acest moft, dar sa stie macar ca mi-l doresc si il pot primi si dupa sarbatori daca acum nu mai are loc in sac sau bugetul s-a terminat :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am folosit un astfel de aparat pana acum dar ma tenteaza. La un moment dat am vrut sa-mi iau unul din Lidl ca era o varianta mai ieftina.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am folosit pana acum un aparat de curatare faciala, dar poate Mosul nu va uita de ce imi doresc si va fi atent cu mine anul acesta.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu mi-am luat unul manual de la Cupio!Este pur si simplu fantastic!Asa am convins-o pe Jasmine sa se spele mai des pe fata!

    RăspundețiȘtergere
  8. Mi-am luat si eu ceva de genul. Ar fi perfect daca seara, s-ar oferi cineva sa ma maseze si relaxeze. L-am folosit in prima luna si apoi am uitat de el intr-un colt de dulap

    RăspundețiȘtergere