joi, 29 septembrie 2016

St George`s Hotel Wembley, 4 stele

Buna dragilor,
Eheee, cum zboara timpul!
De dimineata am deschis calculatorul  pe fuga, fara sa ma gandesc la data, dar pe facebook am vazut ca unul din prieteni distribuise o poza  cu un grup foarte fericit; am privit cateva clipe si mi-am dat seama ca eram si eu  prezenta. Am zambit pentru mi-am amintit de momentele fericite petrecute la Londra, anul trecut in septembrie.

Acest grup se numeste "Hai Baietii", format din suporteri ai echipei nationale de rugby a Romaniei, prezenti la Londra pentru meciul cu Irlanda, pe magnifica arena Wembley.
A fost un meci special, rezultatul nici nu a contat, ci doar bucuria de a fii prezenti la acest spectacol extraordinar, intr-o atmosfera fantastica.
Totodata mi-am amintit ca desi am stat la un hotel foarte modern, am uitat sa vi-l prezint si voua, poate reprezinta o alegere buna pentru voi.
Din start trebuie sa retineti ca este mic si cochet, situat la destul de aproape de aeroport, este ideal pentru cei care vor sa participe la evenimentele de pe Wembley.
In acest hotel, se vorbeste limba romana pentru ca majoritatea angajatilor sunt din tara noastra,ei fac o treaba excelenta.  Desi e destul de greu pentru ca se lucreaza in ture de 10 ore, nimeni nu dorea sa se intoarca acasa, pentru ca Londra pare sa fie o atractie care creeaza dependenta.
Camerele sunt mari, corespund standardului de 4 stele iar dotarile sunt foarte moderne.

Este primul hotel in care m-am simtit un pic stanjenita pentru ca eram depasita de tehnologie si practic ametita lipsa totala a intrerupatoarelor clasice.
Hai sa vedeti care sunt functiile prezente pe panoul de langa pat!
 Si asta nu e tot!
In baie am gasit ... un televizor LCD, pentru ca o relaxare deplina, baie spumoasa trebuie neaparat insotita de vizionarea unui film sau videoclip.
Internetul este gratuit si conexiunea foarte buna atat in camera dar si in restaurant sau receptie. Dupa o zi de alergatura minibarul cu cafea si ceai din camera devine chiar o comoara.
Hotelul are un restaurant cu specific italiano-englezesc, in care am servit micul dejun, unul consistent si gustos.




 Hmm, ce papa buna am ales eu la St. George!

                                                            Finally, I miss you London and happy moments with nice friends!















See you again!
Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu