joi, 28 aprilie 2016

Sweet wishlist

Buna dragilor,
Fetitele nu au niciodata indeajuns de multe hainute si asa ...formula se pastreaza toata viata. Rochitele, pantalonii, gecutele si pantofiorii se "invechesc" si neaparat inlocuite cu altele cat mai repede.
Adevarul e ca imi place cand Ania se imbraca elegant si este admirata de prieteni sau simple cunostinte asa ca am sarit iar pe site-ul preferat de cei mici, cu mii de articole Dresslink,
Hai sa vedeti care sunt preferintele noastre de acesta data!
Prima alegere este o gecuta de jeans, foarte frumoasa, perfecta pentru sezonul de primava-toamna dar cred ca poate fii foarte utila si in serile mai racoroase de vara.











Ador aceasta mica chinezoica frumoasa care arata de-a dreptul senzational in acesta gecuta foarte moderna.
Parca privind-o, am regasit ceva din Ania, asa ca nu am stat pe ganduri si am comandat-o. Se asorteaza perfect cu rochitele cu volanase si sunt curioasa sa-mi vad micuta cu aceasta gecuta dulce. Are un pret foarte bun acum beneficiind si de reducere dar de asemenea este important faptul ca sunt foarte multe marimi disponibile pentru fetitele de 2-9 ani.
Rochita aleasa de noi este foarte potrivita cu gecuta si sper sa fiti de acord cu mine.












Este o rochita casual care poate fii purtata insa si la evenimente pentru ca este foarte eleganta. Imi place ca este din bumbac, practic cel mai recomandat material pentru copii atat vara cat si iarna.
Important este pretul mic al acesteia, acum fiind in perioada de reduceri.
Aceste floricele brodate se lipsesc de retina ca un magnet si cu greu am trecut la o alta alegere.
Urmatoarea rochita am ales-o pentru ca Ania adora dalmatienii si eu i-am citit cartea de foarte multe ori pentru ca era preferata ei.


















Este o rochita casual, din bumbac, potrivita pentru plimbarile in parc dar si la gradinita. Imbinarea placuta de culori si acel catelus dulcic cred ca o sa o transforme rapid in rochita preferata de gradinita.
Are o reducere uriasa de pret si important pentru mine a fost faptul ca are numai review-uri pozitive de cinci stele de la cumparatori.
Ultima piesa aleasa reprezinta o noutate pentru garderoba Aniei : o salopeta dragalasa, potrivita pentru jocurile din parc.










Acum ca vine vacanta si vara, o sa alerge mult in parcuri si aceasta salopeta o sa-i dea libertatea de a alerga in voie. Materialul este usor si racoros, iar imprimeurile florale o fac sa fie la moda.
Noi am ales varianta pe albastru dar si cealalta este foarte draguta. Acum beneficiaza de reducere si cred ca vor fii multe mamici care o vor comanda mi ales ca sunt numai review-uri pozitive ala celor care au cumparat-o.
Cam atat de data asta, dragilor sper ca ati facut listele pentru Iepuras.
Distribuie:

8 comentarii:

  1. E greu sa te mai opresti din cumparaturi fiindca sunt atat de frumoase.....

    RăspundețiȘtergere
  2. Ador alegerile tale!! Gecuta este superba, rochitele minunatii, iar salopeta de senzatie!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. superbe hainute ai ales . sa le purtati cu drag

    RăspundețiȘtergere
  4. wow ...chiar pot spune wow acestor produse minunate si foarte ieftine

    RăspundețiȘtergere
  5. un articol foarte bun , bine de stiut ca sunt si astfel de magazin eonline cu asa haine ieftine ...ms de pont

    RăspundețiȘtergere