sâmbătă, 30 aprilie 2016

Silan Soft&Oils Gold, un parfum de primavara

Buna dragilor,
Nu mai e un secret pentru mine faptul ca ma bucur sa fac parte din comunitatea Buzzstore, pe langa faptul ca am legat multe prietenii, mi-a oferit si sansa de a descoperi produse de calitate superioara, pe care le utilizez mereu. Unul din aceste produse este si balsamul de rufe Silan Soft&Oils Gold, un produs foarte special.
Primavara e acum in casa mea!
Principalul "vinovat" este Silan Soft&Oils Gold, pe care l-am folosit la spalarea hainelor.


Mireasma dulce de vanilie si flori, a patruns in fiecare coltisor al casei.  Ania, fetita mea de 6 anisori, a fost foarte incantata de parfum incat la prima utilizare a balsamului, a stat minute bune in balcon, bucurandu-se de parfumul delicat a hainutelor.
Hainele moi si parfumate au fost vedetele intregii garderobe si am refuzat sa mai imbracam altele.
Si am continuat sa spalam si altele pentru a le parfuma si catifela si ne-am bucurat de acelasi efect care dureaza mult. Mai mult Ania a dorit sa imprime acest parfum deosebit si pe bicicleta ei, asa ca nu a stat mult pe ganduri si a pus la uscat pe ghidon o parte din hainutele ei.
In concluzie, pot spune ca balsamul de rufe Silan Soft&Oils Gold este un produs excelent pe care-l voi folosi mereu.Dragilor, voua cum vi se pare balsamul de rufe Silan Soft&Oils Gold?
Distribuie:

2 comentarii: