marți, 5 aprilie 2016

Rochita cu motive florale de la Romwe

Buna dragilor,
In sfarsit am scapat de frig,  razele soarelui se pare ca actioneaza benefic pentru mine, imi dau energie si dorinta de explorare si de noi provocari. Pana una alta, ma bucur de temperaturile destul de ridicate, de plimbari in aer liber, copacii infloriti , de ghiocei, narcise si nu in ultimul rand de noua mea rochita.
Mi-am dorit ca frumusetea naturii sa se reflecte si in garderoba mea, asa ca prima mea comanda de la Romwe, a fost aceasta rochita Floral Print Slim White Dress, care are beneficiaza de o reducere substantiala, pretul actul fiind de numai 19,69 dolari iar la comenzi de peste 50 de dolari transportul este gratuit.

Este o rochita casual, dintr-un amestec de bumbac, care poate fii purtata atat la birou ca tinuta office dar si la iesirile in oras cu prietenele. Simpla si eleganta, atrage atentia prin imprimeurile delicate, culorile placute de primavara.



Am fost foarte fericita atunci cand postasul a venit acasa cu coletul, nu m-am deplasat la posta si astfel am evitat aglomeratia si cozile de a diverse ghisee.
Eu ma declar multumita de aceasta comanda si ma grabesc sa caut alte produse de pe site-ul Romwe.
Dragilor, voua va place acest gen de rochita?


Distribuie:

8 comentarii: