luni, 25 aprilie 2016

Noi dorinte, de la CNDirect

Buna dragilor,
Produsele comandate de pe CNDirect au fost foarte apreciate atat de noi cat si de prieteni, asa ca, ne-am gandit sa mai facem cateva cumparaturi. Dupa o consultare in familie, am ajuns la concluzia ca o sa comandam tot pentru fetita mea, lucrusoarele de copii sunt foarte frumoase si ieftine.
Ania este foarte cocheta, adora rochitele care neaparat trebuie sa fie speciale, sa atraga cat mai multe priviri.
Cred ca aceasta rochita este exact ceeea ce isi doreste ea, eleganta si cu o croiala deosebita, pare perfecta pentru a mica printesa.
















Imi place ca materialul este bun, un amestec de bumbac cu organza, rocoros si numai bun pentru zilele calduroase de vara.
Este lucrata cu multa atentie la detalii si organza o face finuta si spectaculoasa.
Acum are o reducere substantiala de pret asa ca ma grabesc sa o adaug in cosul de cumparaturi.
Pentru zilele mai racoroase am gasit un trening, foarte dragalas care sper sa-l foloseasca si la ora de sport.

















Este disponibil pe mai multe culori si cu greu am ales aceasta varianta, care sper sa-i vina la fel de bine ca acestui superbe fetite. Materialul din care este realizat pare de calitate, un amestec de bumbac, numai bun pentru efortul fizic din orele de sport.
L-am ales pentru ca este foarte vesel dar si pentru ca are review-uri pozitive pe site, ceea ce inseamna ca si in realitate este la fel de frumos. Acum beneficiaza de o reducere de pret, nu una foarte mare dar destul de substantiala pentru a-l adauga in cos.
Am gasit si o pernuta foarte draguta, care v-a deveni cu siguranta atractia tuturor copiilor care vor veni in casa noastra.













Foarte vesela cred ca aduce buna dispozitia in toate casele, asa ca noi o asteptam cu nerabdare.
Dragilor, cum vi se par alegerile noastre?

Distribuie:

5 comentarii: