luni, 15 februarie 2016

Top 10 hoteluri din Romania conform TripAdvisor


Buna dragilor,
TripAvisor, a publicat la inceputul anului 2016, un top al celor mai bune hoteluri din Romania, in urma punctajelor si review-urilor voastre, ale turistilor.
Recunosc ca fac parte din categoria celor care se documenteaza inainte de a face o rezervare si de multe ori review-urile turistilor au fost corecte si mi-au fost de un real ajutor.
Hai sa le descoperim impreuna!
Locul 1: Epoque Hotel Bucuresti



sursa foto: Epoque Hotel
Cei care i-au fost oaspeti spun ca iti creeaza sentimentul unui hotel de tip boutique, chiar daca este destul de spatios. Comod si confortabil, cu un design desosebit de modern, este cu mult peste celelalte unitati de cazare. Camerele excelente, impecabil de curate si foarte linistite atat noaptea cat si ziua.
Un hotel de cinci stele din Bucuresti, in proximitatea parcului Cismigiu, inaugurat in anul 2010, avand o arhitectura neo-romaneasca, ofera un concept unic de cazare in apartamente de lux.
Am verificat pe un site specializat in rezervari si o noapte de cazare costa intre 499-771 de lei.
Locul 2: Kronwell Hotel din Brasov



 sursa foto: Kronwell Hotell
Situat in apropierea Garii din Brasov, inaugurat in anul 2013, acest hotel de 4 stele are 83 de camere cu dotari la cele mai inalte standarde. Turistii au fost incantati de facilitatile oferite, de piscina si serviciile de SPA.
O noapte de cazare in acest hotel costa in jur de 531 de lei, pe simularea facuta de mine pe o sursa de rezervare.
Locul 3 – Hotel Privo din Targu Mures

Situat intr-o zona linistita, la 500 de metri de principalele atractii turistice ale orasului, acest hotel de 4 stele are 36 de camere.
Camerele sunt dotate cu Wi-Fi, Tv cu ecran plat, aer conditionat si au suprafate intre 22-40 de metri.
Impresionant este Centrul SPA, astefel ca oaspetii hotelului beneficiaza gratuit de acces la fitness, Jacuzzi, Sauna, Cada de Hidromasaj.

Pretul la cazare difera in functie de tipul de camera ales si este situat intre 325 si 610 lei pe noapte.
Locul 4 – Hotel Cismigiu Bucuresti
Situat in inima Capitalei, langa parcul Cismigiu, acest hotel de 4 stele are 84 de suite, unele dotate cu bucatarie proprie, toate avand aer conditionat si Tv LCD cu ecran plat.

Pretul pentru o noapte de cazare in suite, incepe de la 490 de lei si poate ajunge la 494 de lei.
Locul 5: K+K Hotel Elisabeta Bucuresti
Acest hotel tip boutique de 4 stele situat la 2 minute de Piata Universitatii,  are un design avangardist, imbina perfect confortul cu eleganta.


Ceva inedit la acest hotel este faptul ca toate camerele au incalzire prin pardoseala. De asemenea ele sunt dotate cu aer conditionat, minibar, cutie de valori si baie privata cu dus si articole de toaleta gratuite.Conexiunea la internet se poate face gratuit de la computerele din hol.
Pretul pe noapte la o camera incepe de la 394 lei si poate ajunge la 653 lei.
Locul 6: Grand Hotel Continental Bucuresti
Situat central pe Calea Victoriei, acest hotel de 5 stele amenajat in stil clasic, cele 59 de  camere au o zona de relaxare si vedere stradala la bulevard.
La primire oaspetii primesc gratuit cu cos de fructe. Toate camerele asigura acces gratuit la internet.

Facilitati oferite sunt sala de fitness, SPA, centru de infrumusetare.
Pretul pe noapte la o camera incepe de la 891 lei si poate ajunge la 1114 lei.
Locul 7:Intercontinental Bucuresti
Este singurul hotel din top 10 pe care il cunosc foarte bine, pentru ca am avut sansa sa fac un tur privat la aniversarea celor 43 de ani de functionare a celui mai inalt hotel din Romania.
Acest hotel de 5 stele situat in Piata Universitatii ofera o vedere spectaculoasa a centrului bucurestean.
Cele 257 de camere au balcoane cu vedere stradala, mobilier elegant, TV cu ecran plat, acces la internet prin cablu. Apartamentul prezidential, cel in care s-a filmat celebrul film "Nea Marin Miliardar" in anul 1978, este foarte bine conservat, un loc imens, in care practic te pierzi, datorita dimensiunii impresionante.


In acest apartament au dormit presedinti de state, vedete TV, sportivi si muzicieni celebri.
Practic acest hotel este destinat organizarii diverselor evenimente tip business avand dotari excelente in cele trei sali de conferinta. Ocazional insa aici se organizeaza si nunti, botezi si alte evenimente pentru personalitatile tarii noastre.


Oaspetii au acces gratuit la Health Club 22 Floor, care oferă o piscina interioara, 2 sali de fitness, 2 saune si o cada cu hidromasaj.

Pretul pentru o noapte de cazare intr-o camera incepe de la 805 lei si ajunge la 1342 de lei.
Locul 8: Hotel International Iasi
Situat in centrul orasului Iasi, acest hotel de 4 stele impresioneaza prin arhitectura si dotari.

 O parte din cele 169 de camere, au vedere panoramica, la oras. Dotarea include TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea, birou, cutie de valori. Exista un lounge executive pentru intalniri de afaceri si un sky lounge cu bauturi fine si vedere panoramica.

Pentru relaxarea clientilor exista spa si centru de wellness care asigura servicii excelente.
Pretul pe noapte la o camera incepe de la 403 lei si poate ajunge la 837 lei pentru o suita.

Locul 9: Plaza V & Plaza V Executive Hotel din Targu Mures
Hotelul Plaza V Executive de 5 stele este situat în centrul orașului Targu-Mures si are 29 de camere.

Toate camerele sunt  moderne, cu aer conditionat, minibar, TV cu ecran plat, zona de relaxare, aparat de cafea si baie cu dus sau cadă, uscator de par și articole de toaleta gratuite.


Oaspetii acestui hotel sunt rasfatati cu acces gratuit la centru spa cu cada cu hidromasaj, sauna, baie de aburi si dusuri adventure.
 Pretul pe noapte la o camera incepe de la 421 lei si poate ajunge la 980 lei pentru o suita.
Locul 10: Splendid Hotel din Mamaia
Situat pe malul Lacului Siutghiol, in nordul statiunii Mamaia, acest hotel de 4 stele are 33 de camere cu un design frumos si facilitati moderne.


 Zona de wellness este disponibila la un cost suplimentar, include o piscina, cada cu hidromasaj, sauna, zona de relaxare, masaje.
 Hotelul este deschid doar pe perioada verii iar preturile pe camera incep de la 400 de lei.
Dragilor, voi ati fost cazati in vreunul din aceste hoteluri?
Va doresc cat mai multe calatorii fericite!







Distribuie:

Un comentariu: