marți, 24 noiembrie 2015

Tartino, branzica adorata de cei mici

Buna dragilor,
Poate ati vazut reclamele la noua gama de branza tartinabila cu ingrediente naturale Tartino de la Hochland si cu siguranta ati fost la fel de curiosi sa cunoasteti gustul ei dar si sa faceti sandvisuri cat mai atractive copiilor vostri. Producatorii s-au gandit ca cei mici vor fii incantati sa creeze cat mai multe fetisoare zambarete, pe care apoi sa le savureze cu placere asa ca creeat un ambalaj unic, un tub cu forme integrate: steluta, trifoi, spaghetti.
Am primit cu bucurie si curiozitate pachetul trimis de Buzzstore si Bucuria Gustului cu noile sortimente tartino: natur, rosii, spanac.


Am citit cu real interes informatiile de pe ambalaj si am aflat ca sunt doar ingrediente naturale in tuburile de tartino.
Dupa degustare, am alcatuit si un top al celor trei sortimente de tartino.
Pe primul loc, castigator este... Branza Tartino Hochland cu spanac, un sortiment special de branzica  care imbina perfect urmatoarele ingrediente: lapte praf degresat reconstituit, branzeturi, unt, spanac 7%, zer praf, suc concentrat de lamaie, corector de aciditate: bicarbonat de sodiu natural, proteine din lapte, usturoi, pudra, sare. Initial, culoarea verde nu a fost fost foarte atractiva pentru fetita mea, dar dupa degustare, practic refuza sa o mai lase din manuta.
Ne-am jucat cu branzica si am preparat cele mai gustoase sandvisuri le care pana si papuselele priveau cu jind. Gustul e de branzica dar un pic altfel cu o nota de condimente si de aroma de spanac.
Locul doi in preferintele noastre: Branza Tartino Hochland natur.
Ingrediente: Ingrediente: lapte praf degresat reconstituit, branzeturi, unt, apa, zer praf, suc concentrat de lamaie, corector de aciditate: bicarbonat de sodiu natural, proteine din lapte, sare.
E gustul pe care il cunosteam, poate un pic modificat dar cu siguranta aspectul de spaghetti a fost marea atractie pentru fetita mea. Si ... a urmat multa joaca si pasiune pentru spaghetti.
Pe locul trei...Branza Tartino Hochland cu rosii, care are un aspect foarte placut, culoarea este cea fara de care nu am fii putut colora buzele micilor zambareti.
Ingrediente: lapte praf degresat reconstituit, branzeturi, unt, apa, zer praf, suc concentrat de
lamaie, rosii deshidratate 2%, corector de aciditate: bicarbonat de sodiu natural, proteine din lapte, sare.
Ania, la cei cinci anisori, a devenit o mica gospodina, a preparat cu Tartino, cele mai frumoase si mai gustoase sandvisuri. In final, le-a savurat cu o placere deosebita pentru ca stia ca sunt facute de propriile ei manute.



In concluzie: ne place, place, place!
Dragilor, voua va place noua gama de branza tartinabila cu ingrediente naturale Tartino?

Distribuie:

16 comentarii:

  1. Imi faceti pofta.Cu siguranta este gustos si hranitor

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte gustoasa branzica, mananci fara sa vrei ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si noua ne place Tartino, e preferatul nostru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu siguranta a devenit o atractie generala pentru ca e foarte bun si sanatos.

      Ștergere
  4. Te pup Ania.Mi-ai pregatit si mie un sandvis?Mi-ai facut pofta.

    RăspundețiȘtergere
  5. f gustoasa branzica,vreau si eu un sandwich.. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Am gustat si eu 2 sortimente din 3 si mi-au placut tare mult. Ambalajul este tare dragut si cred ca si acesta m-a atras

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intotdeauna ambalajul este cel care ne fura privirea dar si continutul e la fel de apetisant.

      Ștergere
  7. Si noua ne place sa decoram si sa papam Tartino . E un deliciu pentru cei mici . :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va asteptam la petrecere sa decoram impreuna cele mai delicioase tartino.

      Ștergere