sâmbătă, 28 noiembrie 2015

O supriza foarte placuta : Apidermin for men

Buna dragilor,
Complex Apicol Veceslav Harnaj mi-a dat dat sansa sa fiu un Mos darnic pentru sotul meu, o modalitate de a-i aduce cateva momente de fericire prin setul Apidermin for men.

Pentru mine cel mai usor e sa descriu momentul de umire si de fericire atunci cand l-a primit pentru ca si in cazul lui, cele mai frumoase daruri sunt cele neasteptate.
L-a atras ca un magnet aspectul ambalajului simplu,elegant, cu nota de putere redata culoarea neagra.
Care a fost primul produs testat?

Raspunsul este usor de intuit: gelul de dus.
O zi la serviciu, cu stres si alergatura cat cuprinde, nimic nou, dorinta naturala de a face un dus revigorant care sa alunge oboseala si sa ne relaxeze. A plecat cu el la dus si ... s-a intors cu zambetul pe buze, relaxat, asa ca eu m-am intrebat daca datorita compozitiei deosebite sau a parfumului care trezeste simturile si imbie spiritele. Clar efectul revigorant a fost dat de laptisorul de matca care stimuleaza circulatia sangelui iar de ingirjirea pielii s-a ocupat alantoina care are totodata si efecte inflamatorii. Eu recunosc ca am fost fericita sa-l vad zambitor si mirosind divin.
Urmatorul produs testat: samponul contra caderii parului.

Din pacate, poluarea, stresul si celelalte componente negative din mediu si-au pus o amprenta negativa si asupra parului sotului meu. A inceput sa caute o solutie salvatoare pentru a opri calvitia asa ca acest sampon a fost primit cu bucurie. Compozitia sa bazata pe principiile active ale laptisorului de matca, cu efect anti-aging, care stimuleaza regenerarea celulara este completata perfect de uleiul de ricin si propolis. Aceasta compozitie lupta impotriva caderii parului si stimuleaza cresterea deci aliatul perfect pentru un par sanatos. Nu pot spune ca peste noapte efectul a fost spectaculos dar clar utilizarea lui este benefica pentru parul sotului meu.
Lotiunea si balsamul calmant dupa ras au fost testate si folosite intens.
Am fost curioasa sa aflu o parere cat mai obiectiva si mai ampla de la sot, insa asa am primit mi-a explicat in doua cuvinte: sunt bune. Lotiunea dupa ras contine laptisor de matca si vitamina B5 care stimuleaza regenerarea celulara si hidrateaza pielea in profunzime.

Balsamul calmant dupa ras, are grija chiar si de cel mai sensibil ten de el se ocupa laptisorul de matca, alantoina, glicerina si ulei de eucalipt.
In conculzie cele doua produse fac o treaba excelenta in pastratea unui ten hidratat si revigorat.
Eu am remarcat mirosul dar si catifelarea asa ca am devenit si eu fan al produselor cosmetice apicole.
Dragilor, eu va recomad sa cumparati produse romanesti de calitate, care sunt naturale si la preturi corecte.
Voi ce credeti despre aceste produsele cosmetice apicole?

Distribuie:

Un comentariu:

  1. Si eu am probleme cu parul iar un sampon de la Apiderm impotriva caderii parului mi-ar fi de folos.

    RăspundețiȘtergere