vineri, 30 octombrie 2015

In cautarea unui moment unic de fericire

Buna dragilor,
Sunt o norocoasa pentru ca am calatorit in foarte multe locuri frumoase si am cunoscut oameni minunati. Am vizitat o parte din tarile batranului continent si am adunat multe momente de fericire.
Le-am adunat pe toate intr-un copac al fericirii care a crescut odata cu trecerea anilor si a devenit un puternic sustinator al vietii.
Momentul meu de fericire pe care-as retrai in fiecare zi, este acela in care te-am cunoscut pe tine, omul minunat din tara de poveste.
Am strans in viata mea, prieteni de toate nationalitatile si peisaje mirifice la care ma gandesc cu drag si ... zambesc. Dupa fiecare calatorie, ating usor sufletul fericirii, incerc sa o pastrez, sa o cresc si sa o hranesc cu bucurie, buna dispozitie si multi prieteni. Pentru mine, viata e ca o mare petrecere, la care sunt invitati toti cei cu care ma intalnesc, intr-o camera mare, oameni simpli, cu profesii diferite, care ascund un suflet cald si bucuria de a darui. .Ne uneste dorinta de a ne simti bine impreuna, de a fii fericiti, in locuri speciale, muzee, teatre, stadioane, parcuri din lumea intreaga.

Obisnuiesc să „cutreier” pe internet ore in sir pana gasesc noua casa in care urmeaza să stau in vacanta si studiez obiceiurile locale pentru ca imi doresc sa „gust” din savoarea unica a locului si sa pot relationa usor cu localnicii. Oricat de grandioase ar fii obiectivele turistice promovate de agentiile de turism, nimic nu se compara cu descoperirea micilor locuri secrete pe care doar localnicii le cunosc. Poate fii un mic boutique cu haine, din cele mai fine materiale si de unde plec cu un geamantan de haine sau un mic restaurant, cu o gradina superba, pe o alee retrasa, unde am gustat un mic dejun fabulos, cu produse traditionale si ecologice. Oamenii sunt cei care fac locurile speciale, dulci, aromate si placute ca diminetile frumoase de vara.
 In desele si lungile mele calatorii, momentul meu matinal pe care l-as repeta cu placere la nesfarsit este acesta : dimineata pe tereasa , in timp ce ai mei inca mai dorm , eu ma bucur de aerul proaspat, de cantecul pasarilor, de zumzetul insectelor, de primele raze de soare, de vantul ce-mi adie usor prin par..este momentul meu ...cu un pahar de iaurt Danone Cremosso  si o lingurita in mana, incep sa conturez programul si itinerariul zilei ce abia incepe. Savurez cu placere fiecare lingurita din iaurtul cremos si catifelat,  iar gandurile zbora spre momentele fericite petrecute alaturi de prieteni si intru intr-un moment de visare, de relaxare totala, uit de grji si probleme, e pauza mea de la viata cotidiana.




Dragilor, sunt sigura ca momentele speciale din viata noastra merita impartasite asa ca va invit pe pagina Cremosso pentru a le inscrie in aplicatie si a castiga multe premii.



Distribuie:

15 comentarii:

  1. Ce clipe frumose,momente de neuitat..si eu as fi vrut sa plec peste tot dar nu se poate...asa ca plimbati-va si socializati cu multa lume ca este foarte important ..ve-ti ramane cu amintiri placute...Mi-a placut tare mult articolul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru tot Violeta!
      P.S. Participa la concursul Cremosso, te asteapta multe premii delcioase!

      Ștergere
  2. Foarte frumos! Eu am atatea momente pe care le-as repeta mereu cu placere incat imi este foarte greu sa ma decid asupra unuia. Multumim pentru invitatie, trec si eu la impartasit momentele speciale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astept cu interes momentele tale de fericire, iti doresc bafta la concursul organizat de Cremosso!

      Ștergere
  3. f frumos,multumim pentru invitatie si pentru articol

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumos. Nici nu am cuvinte. Mulțumim foarte mult. Atât pentru invitație cât și pentru articol..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc si eu Andreea pentru cuvintele frumoase. Bafta la concurs!

      Ștergere
  5. Un articol foarte frumos care ne sa calatorim cu tine, macar in gand daca nu si in realitate :)
    Ma bucur pentru voi ca sunteti o famile fericita si unita :-* <3
    Cremosso e preferatul familiei <3 <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Lucica pentru ca imi esti alaturi chiar si daca numai virtual.
      Ma bucur ca avem aceleasi preferinte. Bafta la concurs!

      Ștergere
  6. Un articol interesant.Plin de invataminte.Felicitari.Multumesc de invitatie

    RăspundețiȘtergere
  7. Cu fiecare loc nou descoperit, te imbogatesti cate putin. La cat mai multe calatorii, Ramona!

    (poezioara dedicata iaurtului Danone Cremosso este super simpatica)

    RăspundețiȘtergere
  8. Cremosso,cel mai bun!!! Super articol...

    RăspundețiȘtergere