marți, 13 octombrie 2015

Casuta din povesti

Buna dragilor,
E o seara ploiasa de toamna, vantul adie usor, frunzele zboara catre cer, iar eu imi privesc fetita care se joaca cu papusile si visez cu ochii deschisi la casuta din povesti. 
Da, multi dintre noi viseaza la un loc magic, cu liniste deplina, unde vara sa putem pasi pe iarba proaspata si sa ne putem bucura in voie de clipele odihnitoare, in aer liber.
Casuta mea din povesti, este situata in mediul urban, intr-o zona linistita a Capitalei, inconjurata de verdeata si avand o arhitectura simpla.
Desi are un design simplu, este durabila si incapatoare, imprejmuita de o curte ce permite amenajarea unei gradini dar si a unui loc de joaca pentru fetita mea, un garaj pentru masina, dar si un spatiu pentru cel mai bun prieten al omului .
Momentul meu de visare, este intrerupt brusc de zgomotul puternic al sirenei Ambulantei,  realitatea pare sa-mi reaminteasca faptul ca locuiesc intr-un apartament situat stradal. Acum, zgomotele neplacute fac parte din viata mea cotidiana, pentru ca zilnic vecina porneste televizorul cu sonor ridicat inca de la primele ore ale diminetii si probabil de oboseala, seara adoarme cu el pornit.
Privesc cu teama peretii imbatraniti, construiti in anul 1956 si ma intreb daca ei ar mai rezista unui nou cutremur sau unui incendiu.  
Mi-am amintit o intamplare nefericita de anul trecut, cand intr-un bloc vecin a izbucnic un incendiu, nici acum nu se stie sursa, unii zic ca de la o candela aprinsa, altii sunt convinsi ca de la un scurt circuit. Imi amintesc cum incendiul provocat in sufragerie, s-a extins rapid in holul blocului, panica  a cuprins intreg cartierul, fumul gros, aerul irespirabil. Cu siguranta toate aceste neplaceri puteau fi evitate daca blocul era construit produse fabricate de firma Macon pentru ca zidurile din BCA rezista ore in sir in fata flacarilor, fiind un material ignifug ce are temperatura de topire foarte ridicata, care nu sufera modificari ale formei si nu emana gaze toxice la temperaturi inalte.
                                                            (sursa foto: Macon)
Si alte ganduri, alte temeri, in curand iarna va bate la usa, frigul de afara va patrunde cu putere  in batranul apartament, isi vor face aparitia pe alocuri flori de igrasie si factura la energia termica imi va reduce substantial veniturile.
Ania, fetita mea, ma invita la joaca, gandurile mele aluneca spre bucuria momentelor fericite din copilarie, la casuta din povesti, CASA Plus, locul unde grijile sunt inlocuite de zambete. 
                                                       (sursa foto: Macon)
Toate atributele unei case ideale le-am gasit la firma Macon, ce are o experienta de peste jumatate de secol  in producerea materialelor de constructie si al carei unic obiectiv  a fost si este, dezoltarea unor produse care sa asigure satisfacerea celor mai exigente solicitari ale clientilor, atat din punct de vedere a calitatii, cat si ca diversitate. Elementele prefabricate din beton MACON si SIMBETON permit realizarea unor constructii avantajoase din punct de vedere a durabilitatii, sigurantei structurale, adaptabilitatii, termenului redus de montaj si dare in folosinta, manoperei reduse, calitatii, rezistentei indelungate la foc si raportului bun pret-calitate.
Este un material imun la procesul de imbatranire care isi pastreaza integritatea indiferent de conditii, inclusiv cutremure sau incendii.
Cladirile din BCA se incadreaza in clasa de reactie la foc A1 (incombustibile) - cel mai inalt grad de rezistenta la foc din categoria sistemelor de zidarie si in fata miscarilor telurice casele din BCA raman nemiscate.
Pachetul CASA Plus  cuprinde sistemul de zidărie Macon (blocuri din BCA pentru ziduri exterioare si interioare, elemente pentru placari si cofraje, buiandrugi si mortar adeziv pentru BCA), servicii si, mai ales, beneficii, un sistem complet pentru realizarea zidariei, alcatuit din materiale calduroase, cu 7 beneficii importante:
  1. protectie impotriva frigului din timpul iernii,
  2. protectie impotriva caldurii din timpul verii,
  3. protectie impotriva zgomotelor nedorite,
  4. protectie la incendii,
  5. protectie in cazul cutremurelor,
  6.  protectia mediului,
  7.  protectie fata de cresterile de pret la utilitati      
In sfarsit ma pot relaxa in voie! In CASA Plus e liniste pentru ca peretii sunt o excelenta bariera in fata zgomotului exterior, nu mai sunt dernajata de vacarmul masinilor sau al vecinilor galagiosi.
Si cum sa nu am un somn odihnitor cand locuiesc intr-o casa durabila, rezistenta, perfect izolata, contruita din materiale prietenoase cu mediul inconjurator?
Ania, fetita mea, are acum propria casuta de povesti si stiu ca va fii foarte fericita atunci cand  vom locui impreuna, in una reala.


 
Dragilor, voi ce credeti despre CASA Plus?
Distribuie:

7 comentarii:

  1. Foarte frumoasa casuta din povesti, si este foarte bine ca ofera protectie CASA Plus.
    Felicitari pentru alegere.

    RăspundețiȘtergere
  2. Detaliata descrierea,o sa recomandPachetul CASA Plus.

    RăspundețiȘtergere
  3. super alegere; casuta ta este minunata!

    RăspundețiȘtergere
  4. O casa de vis se construieste cu un aliat de nadejde, avem nevoie de tot ce e mai bun pt confortul nostru!

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari pentru alegere,o casuta frumoasa

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu visez la o casuta ca in povesti. Sunt satula de viata la bloc si de dezavantajele ei . Ard de nerabdare cu gandul la ziua cand voi pune prima bucata de BCA la casa mea , iar acum stiu si cu ce materiale o voi face, desigur MACON.

    Cu putin noroc poate vom fi vecine. :)

    RăspundețiȘtergere