vineri, 7 august 2015

Pastura, un miracol al naturii (Apiland)

Buna dragilor,
"Un om sanatos este un pacient insuficient investigat", mi-a spus zilele trecute medicul meu curant.
Traiesc intr-un mediu foarte poluat, ma incarc cu un nivel ridicat de stres, combinat cu mult sedentarism si o dieta dezechilibrata asa ca ... sunt pacientul model care intra periodic in cabinetele medicale.
Asemeni mie, probabil, sunteti si multi dintre voi, care alergati dupa rezolvarea sarcinilor cotidiene si uitati sa va protejati sanatatea.
 Inevitabil organismul oboseste, ne trimite diverse semne de alarma si atunci dam buzna la medic sa ne de-a un tratament cu eficacitate crescuta si rapida. Prin asta, urmeaza un nou "bombardament" asupra organismului, pentru ca adaugam noi chimicale care pe moment par sa trateze afectiunile existente dar de fapt adauga altele noi. Ignoram cu buna stiinta prospectul si refuzam sa citim paragrafele cu precautii si credem ca asa suntem protejati si sanatatosi dar totul e o iluzie de fapt suntem din ce in ce mai expusi imbolnavirilor.
Natura este cea care ne ofera o solutie pentru detoxifierea si intarirea imunitatii datorita unui continut ridicat de seleniu: Pastura  Apiland "painea albinelor".

Este obtinut prin fermentarea polenului cu miere, enzime, fermenti si propolis in conditiile naturale ale stupului.
Acest produs apicol are o compozitie bogata in lipide (1-6 la sută), carbohidranti (dintre care glucide 35 la suta), carotenoizi: provitamina A (200-875 mg/ kg), vitamina E (1,7 g/Kg), vitamina C (60-200 mg la 100 g produs), enzime, aminoacizi si 27 de minerale.

Are valoare terapeutica si antibiotica de trei ori mai mare decat cea a polenului, avand o actiune mult mai rapida si mai puternica  pastura este recomandata in : 

  • afectiuni hepatice,
  • anemii,  
  • migrene,  
  • reumatism,
  • reglarea tranzitului intestinal
  • afectiunile de colon, mai ales cele insotite de constipatii (enterocolite, colite de fermentatie sau putrefactie, constipatii cronice de diverse etiologii), 
  • afectiuni urinare si ale prostatei,
  • ateroscreleroza
  • previne sau ajuta la tratarea unor afectiuni care deriva din surplusul de hormoni estrogenici (tumori mamare, fibrom uterin, fibroza mamara). 
  • afectiuni cardiovasculare
Important: spre deosebire de alte produse pentru detoxifiere, care slabesc organismul si il lasa cu carente de vitamine si minerale, pastura detoxifica si confera energie. 
Pastura, acest "izvor" de sanatate, este indicat copiilor cat si persoanelor varstnice suplimentand necesarul de proteine si vitamine al organismului.
Doza uzuala recomandata este de 1 lingurita/zi, preferabil dimineata inainte de  micul dejun.
Recunosc, ca nici eu nu stiam de beneficiile acestui produs minune, dar am inceput sa ma informez atunci cand am fost invitata sa particip la campania de testare organizata de  Brander si Apiland. 
Am fost impresionata de numeroase sale beneficii, asa ca, am inceput imediat programul de detoxifiere si revitalizarea organismului prin utilizarea pastrurii. 

La prima degustare, am luat doar cateva granule din borcan, pentru ca imi era teama de o eventuala senzatie neplacuta, dar m-am inselat, am descoperit o combinatie placuta (gust dulce-acrisor) cu care ma delectez in fiecare dimineata.
Se stie ca cei mici au tendinta de a imita actiunile adultilor, asa ca, fetita mea initial a refuzat sa se atinga de pastura dar observand ca eu iau zilnic portia  a cerut singura sa deguste. I-am explicat ca aceste granule miraculoase o vor ajuta sa creasca sanatoasa, ca vor tine la distanta germenii periculosi si astfel ea va putea sa manance des, inghetata preferata cu capsuni.
Daca va intrebati care a fost rezultatul acestei discutii, atunci aveti raspunsul in acesta poza.

In concluzie, de acum noi vom fii energice, tonice, sanatoase, pentru ca am descoperit in pastura, aliatul perfect al vitalitatii.



Dragilor, voi ati folosit pastura?





    

Distribuie:

6 comentarii:

  1. yamy...cred ca e buna. N-am vazut-o inca pe piata dar o voi cauta! Multumim :*

    RăspundețiȘtergere
  2. interesant articol nu am folosit-o dar dupa ce am citit trebuie neaparat multumim Ramona

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa stii ca si eu am testat-o, are un gust nu foarte ok, dar eu am luat-o cu iaurt, si pot spune ca ma simt mult mai bine dupa 2 saptamani de utilizare, mai ales ca eu am o anemie acutizata.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu am folosit-o inca..multumi pentru articol.f interesant

    RăspundețiȘtergere