joi, 20 august 2015

Lenjeria care te poate duce la Paris

Buna dragilor,
De cand ma stiu mi-a placut sa vizitez locuri frumoase, sa cunosc oameni noi si obiceiuri straine , sa cunosc alte plaiuri si sa gravez cu litere de aur amintiri frumoase, in albumul vietii.
Am preluat leapsa de la Camalia (http://darkpassion.ro/index.php/2015/08/13/lenjerii-de-pat-cele-mai-potrivite-cadouri/ ) si asa am aflat ca ca magazinul online Lenjerii Pat Outlet a initiat o campanie in urma careia un fericit va primi cadou o excursie m-am si grabit sa particip si eu la "Summer Black Week".  Asa am ajuns sa imi comand doua lenjerii de pat fabuloase de pe acest site. In plus m-am inscris in cursa pentru o excursie la Paris.
Pentru ca noi avem un pat mare in dormitor am cautat lenjerii care sa se potriveasca dimensiunilor acestuia. Pe site este activa si promotia de 1+1 gratis, in asa fel incat la pret de una voi avea doua lenjerii frumoase si de calitate.
Prima mea alegere a fost aceasta superba lenjerie in culorile mele preferate:
Lenjerie de pat BFS AB 101-Outlet



Compozitia materialului acestei lenjerii este formata din aproximativ 70% poliester 30% bumbac si alte fibre.
Pachetul contine:
- cearceaf pilota 195x220 cm
- cearceaf de pat 220x240 cm
- fata de perna (2 buc.) 50x70 cm
O alta lenjerie care mi-a placut pentru ca are culori vesele si fetita mea tocmai ce invata alafabetul: Lenjerie Pucioasa CRM-32
Aceasta lenjerie este produsa in localitatea Pucioasa, este realizata din policoton 70% poliester 30% alte fibre) si este important faptul ca are modelul imprimat cu reactivi, culorile nu ies la spalare.


Pachetul contine:
- cearceaf pilota 220x230 cm
- cearceaf de pat 200x230 cm
 - fata de perna (2 buc.) 50x70 cm
O surpriza foarte frumoasa a fost sa gasesc si lenjerii de pat, paturi, pilote si chiar articole pentru patutul bebelusului , aduse din import, deci de o calitate inalta la preturi imbatabile.

Tot pe site am descoperit produse pentru curatenie, articole cosmetice, produse pentru copii si chiar electrocasnice originale Braun.
Dragilor voua ce va place de pe magazinul online Lenjerii Pat Outlet?





Distribuie:

2 comentarii: