miercuri, 8 iulie 2015

Uleiul pur din arbore de ceai (Tea Tree Oil )

Buna dragilor,
Am primit spre testare de la firma Thursday Plantation Romania  un produs foarte interesant:  ulei din arbore de ceai (Tea Tree Oil 100% Pure - Ulei 100% pur din arbore de ceai). Am citit informatiile de pe site si am aflat ca este original din Australia, un ulei esential extras din frunzele de Melaleuca alternifolia cunoscut pentru proprietatile sale antiseptice si antifungice.
Este considerat “trusa de prim ajutor” din sticluta.
Produsul vine ambalat intr-o sticluta de 10 ml, prevazuta cu un dop special, care dozeaza picătură cu picatura.
Am fost incantata de faptul ca este un antiseptic natural puternic, anti-microbian, antiviral, bactericid, balsamic, cicatrizant, expectorant, fungicid, insecticid, stimulent sudorific natural.
Este folosit in tratarea rănilor precum: tăieturi, arsuri, zgârieturi, coșuri, mușcături si înțepături de insecte, pentru ciuperca piciorului, candidoze vaginale, infecții fungice sau afecțiuni ale tractului respirator (daca se foloseste un vaporizator). Actiuni benefice in  infecții virale, bacteriene sau fungice. Il regasim in componenta numeroaselor produse dermatocosmetice precum: sampoane anti-matreata,  creme recomandate in tratamentul acneei , sapunuri  si paste de dinti si multe altele.
Are continut scazut de para-cymene pentru a reduce posibilele iritatii ale pielii.
Are un miros placut, aromatic si fresh si conține 36% terpinen-4-ol, ingredientul activ principal.
Eu am fost la mare asa ca tenul meu a avut de suferit de pe urma nisipului tenul a devenit tern si plin de cosuri asa ca imediat am inceput testarea cu acest ulei. 

 
Primul rezultat prozitiv a fost faptul ca tenul meu a primit imediat o doza de energie si s-a revigorat.
Dupa o saptamana de utilizare zilnica (2-3 picaturi seara), tenul s-a curat destul de bine, majoritatea cosurilor inflamate au disparut asa ca acum face parte din ritualul meu zilnic de ingirjire.

Eu l-am folosit doar pentru ingrijirea tenului dar trebuie sa va informez ca are multiple intrebuintari in tratarea eczemelor, dermatitelor, curatatea si hranirea paruluipentru tratarea negilor, dureri de urechi, ulcior la ochi, herpes, raceala, buze crapate, arsuri pe corp, rani infectate, spalaturi vaginale, reumatism si chiar la bebelusi pentru ingrijirea pielii.
Daca doriti  sa-l incercati si voi, il puteți gasi aici.
Voi l-ati incercat?
Distribuie:

2 comentarii: