duminică, 14 iunie 2015

Hainute parfumate si curate cu Persil Power Mix

Buna dragilor,
Voi ghiciti cine e in aceasta imagine?
Da, ati ghicit, e Noul Persil Power-Mix.

Ador cadourile si pentru mine faptul ca fac parte comunitatea BUZZStore inseamna un rasfat permanent pentru ca primesc spre testare produse revolutionare.
De data asta kit-ul BUZZStore primit a fost dedicat curateniei : 1 punga de detergent de 28 de capsule Persil Power-Mix, 10 mostre de capsule Persil Power-Mix, 1 prosop Persil, 11 brosuri informative.
Fetita mea de 5 anisori atrage ca un magnet toate petele, asa ca, Noul Persil Power-Mix Caps cu putere dubla sub forma pudra si gel a avut de trecut incercari foarte dificile: sos, rugina, dulceata, iarba.
La fiecare spalare am folosit doar o singura capsula de Persil Power Mix la aproximativ 4 kilograme si la un program de 40 de grade.

Hainele avand culori deschise sunt foarte pretentioase, se murdaresc foarte usor si se curata foarte greu. Am testat Persil Power-Mix Caps, la 30 de grade pentru a curata gecuta alba a Aniei si sunt extrem de multumita de rezultat. Gecuta s-a curatat complet, petele au disparut si acum pare noua. Am pus la uscat rufele si parfumul lor deosebit m-au facut sa stau mai mult timp decat trebuia pe balcon si mireasma deosebita s-a pastrat mult timp. 
Ania adora sa picteze asa ca hainutele ei sunt mereu patate cu acuarele, guase si alte solutii folosite.
Bluzita ei mov, plina de pete s-a curatat complet si acum poate merge fericita la cursurile de pictura.


Dupa aceste testari pot spune ca rezultatul a fost unul senzational: petele au disparut complet si hainutele au devenit parfumate si stralucitoare.
Dragi prieteni, va recomand cu mare incredere acesta combinatia unica a detergentului pudra cu cea a detergentului lichid intr-o singura capsula.
Voi ati folosit aceasta formula revolutionara?



Distribuie:

16 comentarii:

  1. Si eu folosesc Persil si sunt foarte multumita de el,pana acum am folosit doar capsule si gel si cu siguranta voi incerca si noul Persil Power Mix

    RăspundețiȘtergere
  2. Folosesc cu drag Persil Power Mix duo-caps si ma satisface: hainutele devin curate, moi si parfumate. Chiar recomand!

    RăspundețiȘtergere
  3. Este goarte eficient si isi merita fiecare lauda. Si eu folosesc si sunt tare multumita de el. Recomand.

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte eficient impotriva petelor si de calitate

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu folosesc Persil capsule..nu am incercat noul Persil Power Mix.am sa il incerc si eu..super

    RăspundețiȘtergere
  6. E cel mai bun...intr-adevar rezultate exceptionale, de cand sunt mamica m-am confruntat cu cele mai incapatanate pete dar Persil nu m-a dezamagit niciodata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca mamica si eu am avut aceleasi probleme si Persil m-a scapat de stresul petelor.

      Ștergere
  7. L-am testat si eu, un produs excelent! Petele dispar imediat cu #Persil!
    BUZZStore ne incanta numai cu campanii minunate!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. un produs eficient, de calitate

    RăspundețiȘtergere