marți, 10 martie 2015

Viva la fiesta! Momente de neuitat numai in restaurantul El Torito

Am descoperit restaurantul El Torito intr-o superba seara de toamna, cand impreuna cu colegii mei am mers sa descoperim un loc nou unde sa stam la un "pahar de vorba". Pentru ca firma noastra isi avea sediul in zona Hala Traian, mergeam lunar la sfarsit de program intr-un local apropiat dar care sa  indeplineasca cerintele: atmosfera placuta, curatenie exemplara, meniu sanatos si preturi corecte.
Unul din prieteni ne-a recomandat cu caldura restaurantul "El Torito" cu mancare mexicana si cum, se stie, ca suntem foarte receptivi la recomandarile celor apropiati am mers cu toata gasca pe strada Iancu Capitanu la nr. 30. Si asa am intrat in lumea de vis a acestui restaurant, plina de culoare si savoare.
Am pasit cu curiozitate in interior si am admirat lemnul rustic care predomina si culorile calde care ne-au produs o senzatie foarte placuta. Colegii mei au admirat imediat multitudinea de sombreros si un zambet larg le-a aparut pe fete. Acelasi zambet l-am ragasit si la personalul amabil, gata sa ne preia foarte rapid comanda. Mancarea este un spectacol, un adevarat carnaval de culori, arome, gusturi si texturi. A fost foarte greu de ales dar, in final, ne-am decis la quesadilla cu carne de vita si quesadillas cu pui si fajitas cu pui.
Dupa o mancare atat de delicioasa nu putea sa urmeze decat un desert la fel de special recomandat de gazdele noastre: quesadilla de banane, un mix perfect de tortilia, unt de arahide, nutella, babane, miere si scortisoara.













Pentru ca ziua de munca se terminase de mult, ne-am rasfatat cu margaritas si astfel buna dispozitie nu ne-a parasit intreaga seara.

Bautura speciala merge minunat cu o muzica de calitate asa ca aici gasim spectacole live: in fiecare Miercuri si Joi de la ora 20.00 Rafa D'Cuba; in fiecare Sambata de la 20.30 Anamaria Petre si Fredi Camacho, transforma atmosfera intr-una incendiara.  
In concluzie intr-o asemenea atmosfera, toate probleme noastre au disparut ca prin minune, sefii parca erau mai buni, clientii multumiti, pacientii recuperati (noi fiind angajati ai unei firma de medicina muncii) si ... viata mai frumoasa.
Pentru ca stiu ca multi dintre voi, prietenii mei, sunteti mereu ocupati, am un pont si anume ca aceste minunate preparete pot ajunge rapid la voi prin 3 modalitati si foarte important livrarea e gratuita:
1. comanda direct de pe site 
2. descarca aplicatia IOS sau Android
3. comanda telefonic la numerele: 0212526688 si 0728176059

Daca v-am facut curiosi atunci va invit si pe pagina de facebook a restaurantului El Torito  unde veti gasi postate multe informatii foarte interesante care va vor aminti de frumusetea Mexicului.

Dragilor cine vine impreuna cu mine la un shot de tequila si la o portie imensa de burritos, taquitos, fajitas si tacos?
 Va asigur ca veti avea parte de o petrecere mexicana de neuitat.


Distribuie:

11 comentarii:

  1. Eu vin cu tine la un shot de tequila si la o portie imensa de burritos, taquitos, fajitas si tacos. Ador mancarea mexicana si sunt foarte incantata de cele 3 modalitati de comanda cat si de faptul ca livrarea este gratuita...asta pentru serile in care nu avem chef de iesit in oras. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A venit primavara asa ca te invit sa petrecem impreuna o seara se vis aici la El Torito, insa trebuie sa te pregatesti de o avalansa de culori si miresme speciale.
      Va fii minunat!

      Ștergere
  2. Ce pofta de burritos mi-ai facut Ramona.. :) daca ajung prin Bucuresti vreau sa ma duci la acest restaurant intim El Torito.
    frumos articolul..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oana promit sa mergem impreuna la El Torito cu prima ocazie.
      Te imbratisez cu drag.

      Ștergere
  3. wow foarte interesant si tentant in acelasi timp chiar as veni si eu la o tequila imi place la nebunie bucataria mexicana multumim Ramona

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci e locul ideal pentru tine Nicoleta, te astept sa mergem impreuna.

      Ștergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Recunosc pana acum nu am gustat din bucataria mexicana dar vazand fotografiile postate in articolul tau mi-ai facut o pofta nebuna..cand voi vizita Bucurestiul sigur ma voi opri si la ,,El Torito " :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va avea parte de un adevarat spectacol si cu siguranta vei ramane aici pana tarziu in noapte.

      Ștergere
  6. Păcat că nu sunt din Bucureşti, că dacă aş fi, clar aş fi vizitat El Torito; măcar o dată, de două ori, măcar atunci când am poftă de mâncare mexicană, de altceva decât de obicei.
    Plin de culoare văd în pozele alea, apreciez lemnul rustic şi toate motivele vesele specific mexicane care umplu decorul.
    Nişte burritos/tacos şi tequilla savurate la un sfârşit de săptămână la o ieşire alături de prieteni şi ...aş fi cea mai încântată.
    <3

    RăspundețiȘtergere
  7. Pacat aca nu sunt din Bucuresti,as fi vizitat cu dag acest restaurant <3 mai ales daca aveam intalnire cu tine <3

    RăspundețiȘtergere