miercuri, 25 martie 2015

Importanta unui domeniu propriu, eu am ales Webrahost

Se stie ca toata viata invatam, asa ca e timpul pentru mine sa invat o noua lectie si anume importanta domeniului propriu, mai ales ca am inceput sa ma gandesc si sa-mi doresc ca articolele mele sa fie cat mai vizibile pe internet.
Atat firmele cat si bloggeri aleg sa-si achizitioneze un domeniu propriu pentru a da o nota de profesionalism.
Pentru ca sunt blogger m-am interesat de principalele avantaje ale detinerii unui domeniu pentru blog: o audienta sporita are atrage de la sine sponsorizari, indexare mai buna in motoarele de cautare, o accesibilitate mai usoara a cititorilor la comentarii fara ca ei sa completeze coduri de securitate pentru a-si exprima opiniile, accesarea programelor de afliliere care pot aduce venituri importante. Cel mai important aspect este legat de controlul total asupra blogului fara nici o limitare.

Domeniul propriu este absolut necesar firmele mici si mijlocii care numai asa isi pot face cunoscuta oferta de produse si servicii pe internet. Internetul inseamna dezvolarea oricarui tip de afacere si domeniul propriu inseamna siguranta si profesionalism.
 Daca va doriti si voi un domeniu ro propriu  eu va prezinta oferta Webrahost  care are o tentanta reducere de 35 %.
 

Webhost este partener acreditat RoTLD oferind incredere si siguranta tuturor celor care doresc sa opteze pentru un domeniu propriu.
Este recomandat sa optam si pentru pachetul de gazduire G2 de la Webrahost pentru care beneficiem si de consultanta gratuita.
Preturile prezentate sunt foarte mici pentru oferta generoasa.







Distribuie:

3 comentarii: