miercuri, 11 martie 2015

Haideti sa pasim cu dreptul pe "maidan"

Dragilor,

In perioada 11-16 martie 2015, se desfasoara a 8-a editie a festivalului de film documentar dedicat drepturilor omului One World Romania, un eveniment unic care nu trebuie ratat si care are ca motto "kino-maidan".
 Va amintiti maidanul din copilarie, locul unde alergam feritici alaturi de prieteni?
 Ei bine acum termenul  de "maidan" defineste libertatea de exprimare in spatiul public unde oamenii se aduna sa vorbeasca despre probleme lor si sa petreaca un timp placut impreuna alaturi de filme deosebite.
Aceasta serie de filme si documentare ne prezinta "maidanele" de pe 5 continente, intr-o serie speciala de evenimente.
M-am uitat pe program si mi-a fost foarte greu sa aleg intre ele pentru ca toate sunt foarte interesante, dar pentru ca eu sunt absolventa de management, principalul eveniment la care o sa particip este Masterclass: Heino Deckert la Cinema Elvire Popescu.
Ca sa va conving de importanta lui va spun doar ca Heino Decker este unul din cele mai importante nume ale productiei europene contemporane, un trainer deosebit pe probleme de productie si distributie. Este prezentat portretul lui in 4 filme si un masterclass.
Daca inca nu v-am convins sa paricipati la acest inedit festival, cu siguranta clipul de prezentare va fi arma letala.

Nu uitati urmatoarea intalnire pe "maidan"!



Distribuie:

4 comentarii:

  1. Imi aduc aminte cu mare drag de copilaria petrecuta pe maidan :) impreuna cu prietenii mei ma jucam ore in sir iar parintii ne lasau fara teama ca ni s-ar fi putut intampla ceva...am o singura parere de rau, aceea ca, baieteii mei nu vor avea aceeasi copilarie frumoasa si nu vor putea cunoaste maidanul acela plin de jocuri ale copilariei si rasete zglobii :)

    RăspundețiȘtergere
  2. wow interesant eveniment particip cu siguranta multumim

    RăspundețiȘtergere
  3. interesant eveniment.multumim Ramona.

    RăspundețiȘtergere