duminică, 29 martie 2015

Coming soon... Mobile Adversiting Congress

Dragilor,
Pe 31 martie 2015 are loc a sasea editie a Mobile Advertising Congress la Hotel Intercontinental in Bucuresti. 

Mobile Advertising Congress, unul din cele mai importante evenimente de profil din Europa, este organizat in parteneriat cu Vodafone si cu sprijinul unor banduri din zona marketingului digital. Moderatorul acestui eveniment va fii Cristian China Birta, "cel mai utilizat blogger", de catre agentii conform topului realizat de Revista Biz.
Prezentarile vor aduce in prim plan oportunitatile si noile tendinte in domeniul marketingului digital pe mobil. Manageri de succes si experti in domeniu vor impartasi exemple sugestive ale unor povesti de succes inovatoare si principalele practici din intreaga lume pentru a spirjini dezvoltarea pietei locale.
Piata globala de mobile advertising va ajunge la 41,9 miliarde de dolari conform estimarilor realizate de Gartner. Publicitatea pe mobil a devenit una din principalele canalele de comunicare preferate de companii tocmai datorita numarului din ce in ce mai mai de utilizatori de smartphone-uri, in anul 2014 fiind de 7,5 milioane.
In Romania, piata de publicitate pe telefon mobil este in crestere, in concordanta cu ritmul de adaptare al companiilor la acest domeniu de piata.
Hai sa cunoastem cum va arata industria de mobile advertising in viitor!

It's time time to think mobile!
Like and share?
Distribuie:

10 comentarii: