vineri, 17 octombrie 2014

Primul meu contact cu un blog



Acum cinci ani am descoperit magia facebook-ului si a blogurilor. Imi amintesc cu mare placere de primul premiu primit in urma participarii la un concurs organizat de o persoana sensibila cu un blog superb. Nu eram obisnuita sa primesc daruri de la persoane necunoscute asa ca am asteptat cu emotii avizul postal si spre suprinderea mea a venit foarte repede.

Pe  langa premiul castigat (o crema) am gasit si un biletel scris cu drag de o persoana minunata care mi-a multumit ca i-am fost aproape.

Am continuat sa-i citesc blogul si recomandarile de produse si evenimente, asa ca, brusc peste noapte, a devenit un reper pentru alegerile mele.


Voi va amintiti care a fost primul premiu primit in urma participarii la un concurs organizat de un blog?




Distribuie:

5 comentarii:

  1. Un tricou de la Philips, eram prin liceu si am participat la un concurs pe teletext la MTV :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am participat la un concurs,m-a invitat cineva si m-a indemnat sa ma inscriu,era premiul 1 o lenjerie frumoasa si premiul 2, 5 pungi de cafea de 100g ...eu am castigat premiul 2,dar mi-a parut bine :) La al doilea concurs l-a care am participat am castigat o caciulita pentru Denys,iti dai seama ce bucurie mare am avut.Particip la multe concursi pentru ca bugetul meu e redus si nu prea-mi perimit sa-mi iau unele produse,dar cel mai mult ma bucura cand castig ceva pentru Denys iar el stie ca ia trimis tanti :) de multe ori face pea postasul si bate la usa,eu ii deschid iar el zice "mamaie,ai primit un pachet hai sa vedem e al tau sau al meu" :D
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Pana acum nu am castigat, ce-i drept, nici nu am participat decat la 3 astfel de concursuri.

    RăspundețiȘtergere