luni, 5 iulie 2021

Vara asta folosesc Persil Deep Cleen

 Buna dragilor!

A venit vara si ne pregatim bagajele pentru prima intalnire cu marea. Rand pe rand am scos din sifonier hainele de plaja, rochite, costume de baie si esarfe. Toate erau curate dar dupa un an de zile, aveau un miros specific de sifonier asa ca le-am pus in masina de spalat pe programul de spalare rapida de numai 15 minute. Alaturi de ele am aruncat in cuva si o capsula Persil disc 4 in 1. Este noua formula de la Persil, imbunatatita cu enzime care curata petele chiar si la temperaturi scazute de numai 20°C.


Aceste capsule au ambalaje reciclabile, invelisul lor fiind in totalitate solubil in apa. Este foarte important pentru noi toti sa protejam mediul inconjurator de aceea aceste capsule sunt ideale.


Folosesc de mult timp Persil, dar caut mereu sa gasesc ceva in plus, de aceasta data dozajul din capsule pare sa fie mult mai potrivit pentru o spalare a rufelor din materiale sensibile.

De asemenea gelul din Persil Activ Fresh, spala foarte bine chiar si rufele albe. Pentru mine a fost o reala provocare sa spal ciorapii albi ai fetitei dupa un spectacol de balet. Erau fumuri si nu credeam ca vor reveni la culoarea lor alba initiala. 

Nu a fost foarte usor, am folosit de doua ori cate o masura de gel Persil Active Fresh dar in final am reusit.Persil Deep Cleen este un detergent bun, va recomand sa-l incercati.

Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu