vineri, 25 septembrie 2015

Eu particip la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon


Voi de cate ori ati auzit intrebarea: "Cum ai slabit dupa nastere?"
In dorinta noastra de a avea silueta perfecta, cea a modelelor prezente la televizor, de a atrage privirile admirative ale celor din jur, cautam solutii miraculoase care sa ne ajute sa o obtinem, uneori, din pacate, dintre cele mai toxice pentru noi.
Eu va spun doar ca, in cazul meu, SPORTUL a fost factorul decisiv in eliminarea surpluslui de greutate, practic a fost cel care mi-a schimbat viata.
In timpul sarcini am luat in greutate 14 de kilograme, corpul meu era complet transformat, astfel ca, atunci cand ma priveam in oglinda aveam impresia ca privesc o alta persoana, cu totul necunoscuta.
E adevarat ca atunci bucuria de a deveni mamica, ma facea sa uit repede si sa trec cu vederea kilogramele in plus insa, dupa nastere, mi-am dat seama ca trebuie sa fac o schimbare pentru a fi sanatoasa si a-mi recapata silueta cu care eram obisnuita.
Nu am tinut diete, nu m-am infometat, nu am folosit ceaiuri de slabit, ci am ales sa revin la kilogramele de dinainte, intr-un mod firesc, natural, prin exercitii fizice, alergare si foarte mult ... mers pe jos.
Dupa doar sase luni, puteam zambi din nou, pentru ca persoana "necunoscuta" din oglinda disparuse, aveam din nou abdomenul tonifiat, silueta normala si analizele medicale in parametri normali.
De atunci sportul a ramas in viata mea o constanta pentru ca zilnic simt bucuria de a fi stapana pe propriul corp, de a ma simti bine in propria-mi piele.
Timpul a trecut si acum Ania, fetita mea de 5 anisori, ma insoteste cu bucurie in parc, pentru alergari, plimbari cu rolele si  bicicletele.
Dragilor, stiu ca si voi va doriti un corp sanatos, atletic, de aceea va lansez o provocare, aceea de a ne testa rezistenta la efort, de a creste capacitatea psihica, intelectuala si emotionala alaturi de peste 12000 concurenti din peste 50 de tari in cadrul  Raiffeisen Bank Bucharest Marathon.

Cea de-a opta editia a maratonului organizata de Asociatia Bucharest Running Club, se desfasoara in perioada 3-4 octombrie, in Piata Constitutiei, iar pentru traseul din acest an circulatia este restrictionata pe 33 km, in centrul Bucurestiului, pe toata durata desfasurari competitiilor de alergare.
Este singura data cand bulevardele din centrul orasului se inchid traficului rutier pe o distanta atat de mare. Pentru a face un circuit complet de maraton, pe Splaiul Independentei se va alearga de doua ori, iar pe Bd. Libertatii se va alearga de trei ori.
Pentru a cunoaste cat mai bine traseul din acest an, va rog studiati in detaliu aceste harti:



Pe tot parcursul celor 42 km vor fi peste 20 de puncte de divertisment si hidratare, iar alergatorii se vor bucura de o atmosfera de sarbatoare.
Inscrierea adultilor dar si copiilor, se face online accesand acest link:  http://bucharest-marathon.com/registration/.

La inregistrare, participanții primesc un kit, care se ridică din Sport Expo, in zilele de Vineri și Sambata, anterioare competiilor. Acesta include tricoul oficial al editiei, numarul de concurs, chip pentru cronometrarea timpului si diverse alte surprize. Finalistii fiecareia dintre curse primesc medalii, indiferent de timpul în care au parcurs distanta, iar primii cinci clasati ai fiecarei categorii din cadrul fiecarei curse sunt premiati de catre sponsori.

Dragilor, va incurajez sa aveti un stil de viata cat mai echilibrat, sa fiti cat mai activi si nu uitati ne intalnim la


Raiffeisen 
Bank

B – Buna dragilor va invit la alergat,
U – Uitati pentru voi, norii i-am alungat,
C – Curse sunt dupa puteri pentru toti,
H – Hai cu mine sa alergi cat poti,
A – Amator ori atlet medalie ai sa porti,
R – Repejor veniti adulti, seniori si nepoti,

E – Este loc si curse pentru toti,
S - Sportul ne face mai sanatosi pe toti,
T – Te astept si cu scutece de porti.

 
M – Mic, mare hai la marathon ori stafeta,
A – Aici e si cursa populara de nu esti atleta,
R – Raiffeisen Bank ne e alaturi si ne sustine,
A – Ajuta si tu atat cat vrei si cat te tine,
T – Trebuie multe pentru cei sarmani,
H - Hai la miscare pe străzile cu castani,
O – ONG-urile ii ajuta si ei cu bani,
N – Nu ezita sa alergi pentru tine …dar si pentru orfani!





Distribuie:

8 comentarii: