joi, 30 iulie 2015

Lenjerii de pat din bumbac 100%

Buna dragilor,
Intr-o dimineata fetita mea mi-a zis ca isi doresc o lenjerie de pat, cu multi trandafiri ca sa "simta" zi si noapte mirosul lor dulce. Primul gest al meu a fost acela de a zambi, dupa care am realizat ca nu este o idee rea si ca poate astfel are parte de un somn linistitor indus de actiunea psihologica.
Pentru ca cele mai bune sfaturi le primesc de la prietene, tot de la ele am aflat de de site-ul lenjerii de calitate CumparaMisim.ro care oferea exact ceea ce imi doream eu adica o lenjerie din bumbac 100% cu motive florale la un pret bun.
Am cautat trandafii si i-am gasit foarte repede categoria Lenjerii de pat BUMBAC 100% 6 PIESE .
Am citit prezentarea si am aflat ca este lenjerie de pat pentru doua persoane,cu 6 piese din bumbac 100% Super Elegant PUCIOASA.
Lenjeria este ambalata in cutie lacuita, eleganta de carton plus punga de cadou.
Pachetul contine:
-cearceaf pilota: 200cm x 230cm
-cearceaf pat: 230cm x 250cm
- fata de perna 2 bucati: 50cm x 70cm
- fata de perna 2 bucati: 70cm x 70cm
In concluzie este cadoul perfect pentru fetita mea.
Daca va intrebati care ar fii lenjeria mea preferata ... ei bine nu am reusit sa decid pentru ca am 3 produse care imi plac foarte mult toate avand imprimeuri florale superbe.
Prima optiune ar fii  o lenjerii cu mult mov pentru ca este culoarea mea preferata iar micile floricele aduc o nota de veselie.
Cea de-a doua opriune ar fii o lenjerie cu un imprimeu foarte delicat, culori calde care redau caldura in orice camin.
A treia optiune este legata tot pasiunea comuna cu a fiicei mele pentru trandafiri, o varianta mult mai colorata si mai vesela.


Dupa alegerea modelelor preferate, livrarea comenzilor se face in toate tara in 24-48 de ore lucratoare prin curier iar la comenzi de peste 400 de lei transportul este gratuit.
Acest site va ofera numeroase promotii la diverse produse asa ca e trebuie doar sa faceti primul pas adica un click pe link.
Dragilor, voua va plac aceste modele?


Distribuie:

3 comentarii: