miercuri, 1 iulie 2015

BECK’s GOLD, taste the JOY

Buna dragilor,
Voua vi s-a intamplat sa va treziti dimineata si totul sa decurga anomal?
La mine dimineata a inceput cu prima nemulturmire legata de faptul ca Ania refuza sa se trezeasca, dupa care a urmat un blocaj in trafic si troleibuzul s-a deplasat  cu viteza melcului. La serviciu, am fost intampinata de seful nervos care ridica din spranceana, semn de maxima nemultumire. Au urmat telefoanele clientilor care-si manifestau nemultumirea legata de derularea conditiilor contractuale asa ca intr-un tarziu am ajuns acasa cu un cap imens si fara chef de viata.
Am deschis usa frigiderului si am vazut doza rece de BECK’S GOLD care parca-mi spunea ca e timpul pentru relaxare.

Zambetul mi-a reaparut de buze, am luat o inghititura, m-am asezat in fotoliu si am pus in surdina un CD cu Richard Clayderman. Am reanalizat toate evenimentele zilei si mi-am dat seama ca nimic nu era ce parea initial. Refuzul fetitei mele de a se trezi de dimineata poate parea un eveniment neplacut dar totusi are doar 5 anisori, macar acum poate sa leneveasca in pat fara sa i se taie din salariu.
De asemenea, blocajul din trafic a fost neplacut dar cu aceasta ocazia mi-am facut o noua prietena din vecina mea de scaun si cu siguranta de acum voi avea cu cine sa impart momente fericite.
E adevarat ca figura neprietenoasa a sefului mi-a facut un pic pielea de gaina dar, totodata, mi-a atras atentia ca trebuia sa ma mobilizez si astfel am reusit sa termin la timp proiectele.
Nemultumirea clientilor a fost suparatoare dar, in schimb, un beneficiu prin faptul ca problemele semnalate ne-au facut sa corectam punctele slabe si astfel sa fim cu un pas inaintea concurentei.
In concluzie, acum cu o bere BECK’S GOLD alaturi privesc alfel lucrurile: viata e frumoasa!
Probabil la asta s-au gandit si cei care promoveaza BECK’S, o bere mai rafinata, mai usoara, cu doar 4% alcool potrivita pentru toti cei care gandesc liber. Este considerată berea fresh thinker-ilor si a fost lansata ca sa demonstreze ca indiferent de domeniu, lucrurile pot fi facute si altfel.
La fel cu este berea si campania de promovare e altfel si as caracteriza-o prin urmatoarele cuvinte: inovatoare, nonconformista, radioasa.


Dragilor,  a fost lansată aplicația „Cine spune ca”, unde puteti vedea cum arata o experienta diferita si puteti castiga  premii  foarte atractive.

Voua cum vi se pare  BECK’s GOLD?

Distribuie:

13 comentarii:

  1. BECK’s GOLD o bere de vis cu ea te simti ca in paradis

    RăspundețiȘtergere
  2. O bere rece este intotdeauna binevenita vara!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-ai adus aminte ca peste cateva zile va incepe festivalul Berii la mine in oras. O bere rece e intootdeauna binevenita

    RăspundețiȘtergere
  4. In ziua in care am castigat la loto am fost anuntat ca a murit unchiul meu cel bogat din America , eu fiind unicul mostenitor , m-am linistit doar dupa mai multe doze de BECK’s GOLD ! <3

    RăspundețiȘtergere
  5. interesanta nou perspectiva...iar berea abia astept sa o cumpar din primul magazin...poate vad si eu lucrurile altfel :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Mmm, o bere buna, plina de savoare

    RăspundețiȘtergere