vineri, 20 martie 2015

Pantofii care m-au facut sa ma simt ca o diva: lansare colectie Hispanitas Romania

Dragilor,
De acum doamnele din Romania vor fi la fel de rasfatate pentru ca s-a lansat Hispanistas si in tara noastra.
Eu am avut placerea sa descopar minunatele lor produse, la evenimentul de lansare a colectiei de primavara-vara 2015, organizat in magazinul din Mall Baneasa Shopping. 
Stiam ca Hipanitas este prezenta in peste 35 de tari la nivel international si se distringe prin finisajul traditional in procesul de productie.
Am pasit cu entuziasm pentru ca am simtit ca un magnet puterea de atractie a modelelor expuse intr-un mod cu totul inedit de ambasadoarele lor: Dana Savuica, cunoscutul model, acum femeie de afaceri, Maria Andrei, fashion stilist si Carmen Negoita, fashion blogger.

Cele trei "colturi", cum erau denumite modelele preferate de catre acestea, purtau amprenta fiecareia dintre cele ele, dar aveau un numitor comun: eleganta.

Toate aceste modele le-am admirat indelung si am ales sa probez o pereche de pantofi comozi care se incadrau perfect stilului meu vestimentar. Am gasit  pantofii perfecti cu care puteam alerga in voie la iesirile in parc cu fetita mea, dar si la birou la intalnirea cu clientii. Ulterior am aflat de la Camen Negoita ca i-a ales pentru pentru participarea la London Fashion Week. 
Colectia de palarii si genti m-au facut sa uit notiunea timpului si sa-mi las sotul sa ma astepte timp indelungat intr-o cafenea.

Fetita mea adora incaltamintea asa ca m-a insotit la eveniment cu bucurie si fost rasfatata de gazde cu multe deserturi delicioase.
In final, la plecare, gazdele evenimentului mi-au oferit un cadou care sa-mi aminteasca de acest eveniment superb.
"Joy is a choice!" un motto care descrie perfect colectia de primavara-vara SS2015 de la Hipanitas.

Dragilor, cum vi se pare alegerea mea?
Distribuie:

11 comentarii: